מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות הולטר לב- בירורסיגלית21/04/2019
בת 70, כל חיי לחץ הדם שלי היה נמוך או תקין, בסביבות 120/80, לפעמים פחות. לאחרונה בעקבות מדידה אקראית שהייתה גבוהה עשיתי מדידות בבית במשך שבוע שהראו על אי יציבות בלחץ הדם ולכן נשלחתי לעשות הולטר ל"ד. אני מצרפת את התוצאה. מבקשת חוות דעת לגביה והאם מומלץ להתחיל טיפול תרופתי ואיזה? או שכדאי לראות גם קרדיולוג?
אני רוצה לציין משהו נוסף, מזה שנים לקחתי אספירין 75 מ"ג למניעה, לאחרונה בעקבות מאמרים על הנזקים לגיל המבוגר שאלתי את רופאת המשפחה אם אפשר להפסיק לקחת את האספירין והיא אישרה לי להפסיק מאחר ואין לי בעיות הקשורות ללב. גם הפסקתי לקחת כדורי קלציום(לוקחת טיפות ויטמין די, צפיפות העצם תקינה אצלי).
האם להפסקת האספירין יש קשר לעליית לחץ הדם?
תודה, וסליחה על אורך השאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות הולטר לב
סיגלית21/04/2019לא ניתן לצרף קובץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט21/04/2019הפסקת אספירין לא גורמת לעליה בלחץ דם.
יש לחזור עם תוצאות הבדיקה לרופא המשפחה שיחליט אם צריך טיפול בלחץ הדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאת הולטר לחץ דם
סיגלית21/04/2019תודה על התשובה,
אבל, ברור שאלך לרופא המשפחה שיחליט על הטיפול,
אבל רציתי להתייעץ אתך אם לפי נתוני ההולטר אתה היית ממליץ
למטופל שלך לקחת טיפול תרופתי או שהיית ממליץ אולי שינוי באורח חיים למשל.
למה קיים הפורום אם התשובה היא לפנות לרופא המטפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט22/04/2019כדי להחליט אם להתחיל טיפול תרופתי או להמליץ שינוי באורח חיים צריך להכיר אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך. בנוסף התצלום ששלחת של הולטר לחץ דם׳ באיכות גרועה וקשה לקריאה. לכן אין מנוס מפניה לרופא המשפחה. האתר לא מיועד להחליף ביקור אצל רופא, כלומר לתת המלצות קנקרטיות לגבי טיפול.
האתר מיודע לספק מידע רפואי והמלצת כלליות- למשל חשוב לטפל בלחץ דם גבוה כדי למנוע ארועים מוחיים והתקפי לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)