בדיקת מאמץ שעשיתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מאמץ שעשיתי
    יונתן
    04/05/2019

שלום דוקטור
    עשיתי בדיקת מאמץ והגעתי לדופק מטרה ללא הפרעות קצב וללא עדות לאיסכמיה וללא בעיות אני בן 27 הבדיקה הראתה שאני בכושר בינוני,גם אקו דופלר במנוחה שעשיתי תקין.. האם כדאי להשלים בדיקת אקו במאמץ גם ?
    שלהבנתי רואים ממש את פנים הלב ותפקודו....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מאמץ שעשיתי

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    04/05/2019

אם אקו במנוחה תקין ובדיקת מאמץ בדופק מטרה תקינה גם כן ללא כל סמפטומים ואין גורמי סיכון משמעותיים אקו במאמץ לא סביר שיוסיף משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בדיקת מאמץ שעשיתי

יונתן
    05/05/2019

שלום
    אומנם אקו דופלר במנוחה שעשיתי תקין בנוסף ארגומטריה שהגעתי לדופק מטרה תקינה ללא סימני איסכמיה או הפרעות אחרות, אבל ארגומטריה עד כדאי כך מדייקת לגביי איסכמיה? לא כדאי להמשיך גם באקו במאמץ כי אני יודע שאחרי הבדיקה של האקו מאמץ רואים איך שריר הלב מתכווץ ועוד דברים מבפנים בלב , כול מיני דברים שיכולים לספק מידע יותר מוגבר, מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו