בדיקות אקו לב והולטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות אקו לב והולטר
    נאור
    04/05/2019

דוקטור אני ממש נמצא בבעיה
    עשיתי לפני שנה אקו שיצא תקין הולטר שיצא תקין ובדיקת מאמץ שמצאה APCS בודדות
    היתי במחלה ויראלית למשך כמה ימים לא יודע אם זה קשור אאבל גם לפניה היו לי תסמינים כאלה אבל הרבה פחות .. לאחר המחלה הויראלית שעברה אני עם קוצר נשימה ודופק מהיר בבוקר מקימה בין שכיבה לעמידה פשוט לא מצליח לעמוד עד שהגוף שלי מתרגל ואני שותה קצת ואז כל המערכת מסתדרת יחסית אך עדין נשאר קושי לעשות מאמצים ותחושת מחנק מוזרה כזו בגרון ! אין כאבים בחזה רק חוסר נוחות איומה בתחתית הגרון במהלך הנשימה! נטייה לדופק מהיר אני פשוט לא מבין מה עובר עליי .. אני בן 24 תקופה של קצת לחץ נפשי אבל אני ממש לא מרגיש שזה קשור לזה! זה פשוט מחמיר במאמץ הכי קל שיכול להיות ומוקל במנוחה של כמה דקות

האם זה נראה לך כמו משהו מוכר?
    יש מקום לדאגה?
    אני כרגע לא עושה שום בדיקה , רופא המשפחה כבר לא יודע לאיזה בדיקות להפנות אותי ולא יודע מה לעשות בעצמו ..
    אני באמת לא יודע איך לאבחן את מה שעובר עלי
    קרדיולוגים שהיתי אצלם גם לא נותנים מענה כי הם רואים שהאקו תקין לפני שנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות אקו לב והולטר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    07/05/2019

אם רופא המשפחה לא יודע לאן להפנות אותך כדאי שתפנה לרופא מומחה בפנימית במרפאת חוץ של אחד מבתי החולים לברור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו