ארגומטריה ושלילת תעוקת חזה במנוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארגומטריה ושלילת תעוקת חזה במנוחה
    יוני
    05/05/2019

שלום
    עשיתי אקו דופלר במנוחה שיצא תקין במנוחה אני בן 28
    עשיתי מבחן ארגומטריה והגעתי לדופק המטרה שהממצאים בו שאני אם כושר נמוך כי מזמן לא עשיתי כושר אבל אין עדות להפרעת קצב לסימני איסכמיה אריטמיה או כול דבר אחר בעייתי שאלתי אליך האם זה בעצם שולל תעוקת חזה שאני חש מידי פעם במנוחה ? ארגומטריה שוללת תעוקת חזה במנוחה אם היא תקינה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    07/05/2019

אם כאבי החזה שלך מופיעים במנוחה והארגומטריה תקינה ללא כאבי חזה הרי שלא מדובר בתעוקת לב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה ארגומטריה תעוקת חזה

יוני
    07/05/2019

שלום
    לא היו בזמן הארגומטריה כאבי חזה או אי נוחות בחזה היא יצאה תקינה, אבל גם בזמן מבחן ארגומטריה כפי הידוע לי בן אדם יכול לחוש משהו בחזה כאב או אי נוחות ועדיין האק"ג יכול להראות שהכול בסדר, כך שבפועל יש משהו ועדיין התרשים תקין לא ?? יש מצבים כאלו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו