מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעוקת חזה במנוחה- בירוראביעד21/05/2019
שלום
אני בן 31
עשיתי לאחרונה אקו מאמץ ומבחן ארגומטריה שתי בדיקות המאמץ היו תקינות אם הגעה לדופק מטרה ללא עדות לאיסכמיה או הפרעת קצב ובאקו מאמץ בסוף שבדקו היה גם התכווצות אם שיפור של הלב. רק שהבדיקות אם כושר נמוך כי מזמן לא עשיתי פעילות גופנית, כמו גם דופלר במנוחה תקין צילום חזה תקין ואק"ג תקין.
הרבה פעמים דופק גבוה של מעל 100 ועד 120 שנבדק ויצא כסינוס טכיקרדיה ללא הפרעות קצב.
אני לעיתים חש תעוקה משהו בחזה אי נוחות לא כואב ולא תמיד.
לפעמים באמצע החזה לפעמים צד שמאל לפעמים בשכמה לפעמים גב כול מיני איזורים.
אני יודע שתעוקת חזה זה פועל יוצא של איסכמיה בדיקות המאמץ שלי תקינות והם שללו איסכמיה שהיא פועל יוצא של תעוקת חזה אז מה יכול ליהות ההסבר לתחושה שאני חש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ` דוד רוט23/05/2019אם מבחן מאמץ ואקו במאמץ תקינים בדופק מטרה והמחושים בחזה שאתה חש אינם קשורים למאמץ מאד לא סביר שמדובר בבעית לב. יתכן שמדובר בכאבים מדופן בית החזה- שרירים או מפרקים בין הצלעות למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעוקת חזה במנוחה בירור המשך
אביעד23/05/2019שלום
כמו שאמרתי עשיתי אקו מאמץ וארגומטריה שתי בדיקות.
בזמן בדיקות המאמץ לא חשתי משהו הגעתי לדופק המטרה ללא הפרעות קצב או איסכמיה על פי תרשים האק"ג בבדיקה.
מה עוד שבבדיקת האקו בסיומה נצפה שיפור בהתכווצות הלב בכול האיזורים לפי הגדרת המפענח.
תראה נכון להיום לעומת פעם אני לא פעיל גופנית ריצה מה שעשיתי פעם אז אני לא יודע אם אני יחזור לפעילות לריצה אני גם ירגיש את התעוקה כמו במנוחה בזמן ריצה אם אחזור...מה שכן בבדיקות מאמץ בשתיהם לא
הרגשתי משהו, אבל הרבה פעמים חש את זה בחזה במנוחה לא כול יום מה זה עצם ? מערכת עיכול? משהו אחר ? מאוד מוטרד מזה באותו רגע זה קורה פעם ב... לא קורה כול יום. ושזה קורה במנוחה אני לא יודע אם זה מהלב לא מהלב כי כמו שאמרתי עשיתי בדיקות מאמץ בדיקות דם ועוד בדיקות כלליות שהיו תקינות מה מסקנתך?
זה במנוחה קורה ומן הסתם תעוקה שהיא מה שנקרא איסכמיה נשלל במאמץ מה דעתך ?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט24/05/2019כמו שכתבתי אם מבחן מאמץ ואקו מאמץ תקינים ללא כאבי חזה לא סביר שמקור הסמפטומים קשור ללב ויש לפנות לרופא לברר סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)