דופק מהיר במנוחה- בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר במנוחה- בירור
    אלעד
    21/05/2019

שלום
    עשיתי אקו מאמץ,ארגומטריה,דופלר מנוחה,אק"ג,צילום חזה,טרופונין,הולטר,בדיקות דם,תריסיות הכול תקין.
    אני בן 28 אז למה הדופק שלי הרבה פעמים במנוחה 95-120 שיצא כתקין ללא הפרעות, אני אם עודף משקל לאחרונה לא עושה פעילות גופנית פעם עשיתי המון.
    זה מסוכן ??אם במשך הרבה ימים הדופק ביממה 96 110 116 ועוד במשך ימים ושעות ? מה דעתך ? מה הפיתרון ? במשך ימים הדופק ככה בגבהים כאלו. דופק ממוצע שלי הוא 88

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר במנוחה- בירור

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    23/05/2019

ראשית צריך לודא שאין בעיה גופנית הגורמת לדופק מהיר כמו יתר תריסיות אנמיה היפוקסיה או בעית לב. לשם כך יש לפנות לרופא. אם המסקנה היא שאין כל בעיה רפואית יתכן ששיפור הכושר הגופני יפחית את הדופק. אם גם זה לא עוזר ניתן לשקול טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק מהיר במנוחה המשך

אלעד
    23/05/2019

שלום
    נבדקתי אין תריסיות,אין אנמיה,אין היפוקסיה
    תרשימי האק"ג בזמן הדופק המהיר של מעל 100 היו בקצב סינוס ללא הפרעות,בדיקות מאמץ תקינות אקו וארגומטריה דופלר במנוחה תקין צילום חזה תקין , בדיקות דם כלליות תקינות.
    לא בכושר בכלל לעומת פעם שרצתי המון, יש לי עודף משקל של 12
    ק"ג קצת חרדות לקחתי קלונקס. הבנתי שיש משהו שהלב מאיץ מעצמו גם מהקוצב הטבעי....
    אז מה דעתך למה הרבה פעמים הלב מאיץ לי מ100 עד 120 למשך שעות לא תמיד קצב רגיל שלי זה 84 88 מה דעתך?
    וזה מסוכן אם במשך ימים שעות הדופק מעל 100 ועד 120 או קצת פחות, מה אתה אומר לאור הנתונים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    24/05/2019

כמו שכתבתי קודם אם ברור רפואי לא העלה כל בעיה התורמת לדופק גבוה יש לנסות לשפר כושר גופני ולבחון אם זה פותר את הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו