כדורים סותרי חומצה עם רקע קרדיולוגי

מנהל הפורום

פרופ` דוד רוט
פרופ' דוד רוט
053-4877793
לקביעת תור אצל פרופ' דוד רוט
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • כדורים סותרי חומצה עם רקע קרדיולוגי
    סמד
    04/06/2019

    שלום
    בן 63 עם קוצב לב מזה 5 שנים וניתוח החלפת מסתם אורטלי לפני 6 חודשים.
    מיוטוניה דיסטרופי ברקע
    פעמיים בקרנו בשבועיים האחרונים בחדר מיון עקב כאבי בטן חריפים בבטן העליונה שהיו מלווים בסחרחורת והקאות.
    נשלל אירוע לבבי, ומבקשים לערוך בירור גסטרו.
    ניתנה המלצה לקחת סותרי חומצה באופון קבוע.
    האם הכדור לא פוגע בקצב הלב?
    ואם מותר לקחת כדור כזה, איזה כדור הכי מומלץ? מבחינה קרדיולוגית? עקב בעיות הרקע שלו
    איזה כדור עושה הכי פחות נזק..
    קראתי שיש סיכון מוגבר לסרטן הקיבה, ואלצהמיימר עקב נטילה רצופה של כדורים אלו.
    מה עושים?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    04/06/2019

    ניתן לקחת תרופות נוגדות חומצה למשל אומפרקדס - שאינו פוגע בלב. בנוגע לסיכון לסרטן קיבה יש להתייעץ עם רופא גסטרואנטרולוג

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


