ירידה בדופק הלב- התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה בדופק הלב- התייעצות
    אבי
    28/06/2019

שלום
    עשיתי המון בדיקות מקיפות של לב שיצאו תקינות לאחרונה
    אקו מאמץ, דופלר מנוחה,ארגומטריה אק"ג צל"ח בדיקות דם תריסיות שתן טרופונין ועוד ועוד בדיקות אני בן 31, בזמן האחרון אני לא בכושר לעומת העבר שרצתי המון..
    והדופק נע המון זמן בין 84-96 במנוחה פתאום לאחרונה אני מודד
    המון והוא נע בין 64 -76 במנוחה האם זה בעייתי הירידה הפתאומית הזאת ?
    נוטל מידי פעם כדורים כנגד חרדות קלונקס,אסיוול. האם זה בעיה הירידה הזאת בדופק? דופק יכול ליהות ככה וככה ? כי ספורט הרבה זמן לא עשיתי..ממה זה יכול לנבוע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה בדופק הלב- התייעצות

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    28/06/2019

דופק 60-70 במנוחה הוא תקין . קלונקס ואסיבל יכולים להוריד דופק באופן עקיף אם העליה בדופק נגרמת עקב חדרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה בדופק הלב המשך

אבי
    28/06/2019

שלום
    אני יודע שדופק לב 60-70 זה תקין אבל הירידה פתאומית ללא ספורט ללא משהו שמוריד לרוב לאחרונה היה לי 80-90 ואפילו יותר
    מה דעתך ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    30/06/2019

כדאי שתפנה לרופא שישקול בדיקת הולטר קצב לב לודא האם באמת הדופק יורד פתאום או שבהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו