אל פרופסור רוט הנכבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל פרופסור רוט הנכבד
    אבי
    30/06/2019

קצרה הירעיה מלהכיל אז אתמצת בקצרה אני בן 39 בעל גנטיקה מצד אבא התקף בגיל 45 וכמו כן מנסה להפסיק לעשן וקשה מאוד מזה כחודשיים כאבים בחזה הייתי במיון עשו בדיקות יצא תקין וזה עדיין ממשיך ומלחיץ לפני כשנה וחצי צינטור וירטואלי שסוכם כתקין אך החלק האמצעי והרחקיני לא הודגם קלציום סקור=0 לפני כשבוע בדיקת אקו סטרס במאמץ אצל הקרדיולוג שלי הבדיקה פורשה כתקינה לחלוטין ldl-c 91 והטוב 50 ואתמול שוב פעם אקג תקין נא עצתך המלומדת חוץ מזה שנרשמתי לאברהמסון כי זה ממש בעוכרי כמו כן התחלתי לרוץ ולשלב הליכה אבל הכאבים פשוט מלחצים אותי כי הם נמשכים כבר תקופה ארוכה בתודה מראש אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אל פרופסור רוט הנכבד

הוספת תגובה

• המשך להודעה

אבי
    30/06/2019

זה העורק השמאלי העוקף פרופסור יקר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    30/06/2019

אם בדיקת אקו מאמץ תקינה הסבירות לחסימה בעורק כלילי נמוכה ונראה שהכאבים בחזה אינם נובעים מהלב. אבל אתה חייב להפסיק לעשן אחרת חסימה עלולה להתפתח בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו