מספר בדיקות לב כלליות ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר בדיקות לב כלליות ופעילות גופנית
    אבי
    19/08/2019

שלום
    אני בן 32
    בחודשיים האחרונים
    לאור דופק מהיר הרבה פעמים של מעל 100 עד 120 שבמספר אק"ג שעשיתי יצא סדיר סינוס טכיקרדיה אי נוחות בחזה שכלל כאבים בחזה אנמיה שנשללה בלוטת תריס תקינה, קצת בחרדות בזמן האחרון עשיתי מספר
    בדיקות:
    אקו דופלר במנוחה יצא תקין אקו מאמץ תקין ארגומטריה תקין צילום חזה תקין מספר בדיקות טרופונין שיצאו תקינים. עודף משקל של 15 ק"ג אני מטר 70 שוקל 87 קצת מלא שתי שאלות האם ניתן לשקול גם הולטר קצב לב לאור כול הבדיקות שציינתי ?שלא עשיתי לאחרונה אלא לפני שלוש שנים ויצא תקין.
    האם מותר לי לרוץ לעשות פעילות גופנית? בעבר רצתי המון לאחרונה לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מספר בדיקות לב כלליות ופעילות גופנית אם פירוט שנזכרתי להוסיף

אבי
    19/08/2019

שלום
    אני בן 32
    בחודשיים האחרונים
    לאור דופק מהיר הרבה פעמים של מעל 100 עד 120 שבמספר אק"ג שעשיתי יצא סדיר סינוס טכיקרדיה אי נוחות בחזה שכלל כאבים בחזה אנמיה שנשללה בלוטת תריס תקינה, קצת בחרדות בזמן האחרון עשיתי מספר
    בדיקות:
    אקו דופלר במנוחה יצא תקין אקו מאמץ תקין ארגומטריה תקין צילום חזה תקין מספר בדיקות טרופונין שיצאו תקינים. עודף משקל של 15 ק"ג אני מטר 70 שוקל 87 קצת מלא עדיין חש מידי פעם דופק מהיר וכאב בחזה שתי שאלות האם ניתן לשקול גם הולטר קצב לב לאור כול הבדיקות שציינתי ?שלא עשיתי לאחרונה אלא לפני שלוש שנים ויצא תקין.
    האם מותר לי לרוץ לעשות פעילות גופנית? בעבר רצתי המון לאחרונה לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    19/08/2019

אם אקו מראה לב תקין ואקו במאמץ גם כן תקין לא סביר שיש בעית לב.
    הולטר קצב לב משמש לאבחן הפרעות קצב ולא יעיל באבחן סיבה לכאבי חזה.
    פעילות גופנית מתונה מומלצת לכולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו