חלילה למצב של התקף לב

מנהל הפורום

פרופ` דוד רוט
פרופ' דוד רוט
053-4877793
לקביעת תור אצל פרופ' דוד רוט
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • חלילה למצב של התקף לב
    שגיא
    08/10/2019

    שלום
    אני בחור בן 52.
    בזמן האחרון קצת מיחושים בחזה מעת לעת הייתי אצל קרדיולוג בדיקה ואקג תקינים והפנו אותי לאקו לב וארגומטריה.

    רציתי לשאול.
    אם חס וחלילה וחס יש כאב חזק בחזה וחשד להתקף לב. האם כדאי לי לבלוע או ללעוס כדור אספירין במצב כזה?
    אציין שאני סובל מרפלוקס ולוקח כל יום פמוטידין 40 מג כבר שנים.
    האם יש התווית נגד לאספירין או במצב של התקף לב לא רלוונטי התוויות נגד וסיכונים של דימום או כיב ובכל מקרה לוקחים את האספירין ליתר בטחון כדי להציל?

    תודה רבה


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


