אחרי ניתוח לב פרופיל צבאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי ניתוח לב פרופיל צבאי
    yossi
    02/01/2020

אחרי כמה בדיקות הבנתי כשהייתי תינוק עברתי ניתוח לב לסגירת חורים ונשאר לי אחד קטן, יש לי הצרות קלה ממש בעורק הראשי נראה לי ואני ממש מודאג מהפרופיל הצבאי שיהיה לי
    ועוד שאלה שמעתי קרדיולוגית אומרת שאחרי גיל העשרה מנותחי לב יכולים לקבל שוב אי ספיקת לב זה נכון?
    גם אפשר לציין שהייתי בבדיקת אולטרה סאונד והרופא אמר שהכל תקין ורגיל ואני עוסק בספורט באופן קבוע ריצות וחדר כושר וכתבתי כבר כמה שאלות על זה שאני רוצה ממש להיות בשריון למרות מה שיש לי כי אני יודע שאני מסוגל וזה לא מפריע לי גם כששאלתי אותו הוא העריך שאני אקבל 72 וזה מצויין לי אני פשוט רוצה עוד חוות דעת

אשמח שתענה תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי ניתוח לב פרופיל צבאי

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    03/01/2020

לא ניתן להעריך את מצבך דרך פורום אנטרנטי. אתה צריך להיות במעקב קרדיולוגי במרפאת מומי לב מולדים בבוגר- יש מרפאות כאלה למשל בבית חולים שניידר בבית חולים שיבא ובהדסה. שם יוכלו לתת מענה לשאלותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו