כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    אורלי
    10/06/2008

ובנוסף אני רוצה להוסיף שלאחרונה ישנה תחושת מלאות במיוחד אחרי האוכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• לא לאינטרנט. המידע שמסרת חלקי מאוד

ד``ר רוברט הפנר
    11/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ברכיים - המשך לחוסר המידע

אורלי
    12/06/2008

המידע הקטן הוא ההמשך לזה:

שלום שמי אורלי
    לפני כארבעה חודשים אושפזתי בטיפול נמרץ לב עם נוזלים ליד הלב ובריאות ניקזו אותם והם חזרו לאחר שבוע שוב טופלתי בקורטיזון וקולחיצין והם יובשו, נעשתה בדיקה של מחלת הלופוס והיא יצאה שלילית. אף אחד לא יודע עד היום למה זה קרה.
    בחודש האחרון אני סובלת מכאבי ברכיים בעת יישור הרגליים, בדיקות הדם תקינות אולטרסאונד תקין ואפילו האורטופד בדק וטען שהכל תקין האם יש קשר בין מקרה נוזלים ליד הלב לבין הכאבים? ולאחרונה ישנה תחושה קלילה באיזור הלב ולפעמים כאב קל אודה לך אם תוכל לעזור לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיים

ד``ר רוברט הפנר
    12/06/2008

כבר כתבת את זה.
    אבל עדיין חלקי ביותר. ייתכן ובעייתך יותר מורכבת או אולי לא. הפתרונות הוירטואליים לא טובים ואני לא יכול לייעץ לך.
    מצטער. אגב, אם את חברת מכבי את יכולה להגיע למרפאתי ואם לא באופן פרטי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו