פרפור ורפרוף פרוזדורים מה ההמלצה?

מנהל הפורום

פרופ` דוד רוט
פרופ' דוד רוט
053-4877793
לקביעת תור אצל פרופ' דוד רוט
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • פרפור ורפרוף פרוזדורים מה ההמלצה?
    מוטי
    02/02/2020

    3 שנים בפרפור
    טופלתי לחילופין בפרופקס - ריתמקס - טמבוקור.
    היעילות היתה נמוכה.
    אקו לב תקין.
    התנגדתי לאבלציה מחשש לכשל ואחוז הצלחה 60% לערך.
    לאור זאת הקרדיולוג המליץ להמשיך לקחת רק קרדיולג 1.25 מ"ג.
    כיום אני תחת פרפור שלא מפריע במיוחד.
    הולך כל יום 5 ק"מ.
    הרגשה כללית טובה.
    מצ"ב הולטר אחרון.
    מציעים לקבל טיפול בדיקור סיני...
    אשמח להמלצתך להמשך טיפול.
    תודה רבה רבה מראש


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    08/02/2020

    אין שום תימוכין בספרות הרפואית שדיקור סיני מסייע לטיפול בפרפור פרוזדורים. לפי ההולטר קצב הפרפור מבוקר ולכן יש להמשיך בקרדילוק. צריך להיות במעקב קרדיולוגי לפחות אחת לשנה כדי בין היתר להחליט האם יש להתחיל טיפול נוגד קרישה למניעת ארוע מוחי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פרפור ורפרוף פרוזדורים

    מוטי
    10/02/2020

    סליחה
    תיקון ועידכון
    אני לוקח:
    קרדיולוג 2.5 מ"ג 1 כל בוקר
    קסרלטו 1 בערב עם אוכל.
    לחץ דם 130/75
    תודה על מענה לאור זאת...

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


