אספירין - האם ניתן להפסיק למשך שבוע?

מנהל הפורום

פרופ` דוד רוט
פרופ' דוד רוט
053-4877793
לקביעת תור אצל פרופ' דוד רוט
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • אספירין - האם ניתן להפסיק למשך שבוע?
    ישראל
    05/02/2020

    הי,
    עברתי התקף לב לפני כחמש שנים והותקן לי סטנד,מאז לוקח אספירין,ליפיטור וקרדיולוג,אני אמור לעבור פרוצידורה אסטטית שבה אצטרך להפסיק למשך שבוע לקחת אספירין,האים הדבר מסכן אותי? האים ניתן להפסיק למשך כמה ימים את נטילת האספירין?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    08/02/2020

    עליך לפנות לקרדיולוג אצלו אתה במעקב לקבלת יעוץ לפני ניתוח.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אספירין

    ישראל
    10/02/2020

    למעשה אני לא במעקב,מאז ההתקף לפני 5 שנים למעט הכדורים שציינתי שום אירוע מיוחד..האים ניתן להפסיק אספירין לכמה ימים לצורך פרוצדורה של השתלת שיער?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אספירין

    ישראל
    10/02/2020

    למעשה אני לא במעקב,מאז ההתקף לפני 5 שנים למעט הכדורים שציינתי שום אירוע מיוחד..האים ניתן להפסיק אספירין לכמה ימים לצורך פרוצדורה של השתלת שיער?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    10/02/2020

    לא טוב שאתה לא במעקב. כל אדם עם מחלת לב צריך להיות במעקב קרדיולוג לפחות פעם בשנה. לאחר התקנת סטנט לא רצוי להפסיק אספירין. אם מדובר היה בניתח מציל חיים מוצדק לקחת סיכון לגבי ניתוח קוסמטי פחות מוצדק לקחת סיכון. בכל אופן במסגרת פורום כזה מבלי שאני יודע את כל הפרטים הרפואיים לגבך לא אוכל ליעץ לך בענין זה.
    תיקון קטן- אתה לא לוקח קרדיולוג אלא קרדילוק.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


