בדיקת הולטר עקב הרגשה לא טובה

מנהל הפורום

פרופ` דוד רוט
פרופ' דוד רוט
053-4877793
לקביעת תור אצל פרופ' דוד רוט
053-4877793 ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקת הולטר עקב הרגשה לא טובה
    עופר
    07/02/2020

    שלום רב
    אני בן 33.בשנה האחרונה אני סובל מאירועים של הרגשה מאוד לא טובה- לחץ בחזה, סחרחורות, חולשה, דקירות בחזה.
    עשיתי מספר בדיקות ואשמח להתיחסותך
    אקו לב- תקין
    ארגומטריה- תקין (דופק שיא 175 בערך)
    הולטר 48 (הפענוח מחולק ל-24 ו24 שעות)-
    -24 שעות ראשונות
    Normal beat total-112750
    Premature normals-
    Svts-
    Bradycardia-
    Droped beats-2
    Pauses-
    Aberrant total-
    Premature aberrant-
    Couplets-
    Triplets-
    Salvos-
    Vts-
    Maximum heart rate- 180
    Minimum heart rate- 60
    Mean heart rate- 86
    Qrs total- 113504
    Paced beats-

    24 שעות שניות-
    Normal beat total-119064
    Premature normals-
    Svts-
    Bradycardia-
    Droped beats-5
    Pauses-
    Aberrant total-
    Premature aberrant-
    Couplets-
    Triplets-
    Salvos-
    Vts-
    Maximum heart rate- 118
    Minimum heart rate- 59
    Mean heart rate- 81
    Qrs total- 121821
    Paced beats-

    *יש לציין שביום של הדופק שיא 180 עשיתי אימון גופני מאומץ.

    המון תודה

    עופר

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    פרופ' דוד רוט - 053-4877793

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    08/02/2020

    ההולטר בגבולות הנורמה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת הולטר

    עופר
    09/02/2020

    תודה על התשובה המהירה.
    האם לנוכח הבדיקות שכבר ביצעתי (ארגומטריה, אקו לב, הולטר 48) אשר יצאו תקינות, ועדין ישנה הרגשה לא טובה של לחץ בחזה לסירוגין דקירות וחוסר נוחות יש צורך לעשות בדיקות נוספות בתחום הקרדיולוגי?

    תודה רבה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    פרופ' דוד רוט
    10/02/2020

    פנה לקרדיולוג עם תוצאות הבדיקות להערכה והמלצה אם צריך בדיקות נוספות

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


