הולטר לב עזרה בפיענוח תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הולטר לב עזרה בפיענוח תוצאות
    שני
    20/02/2020

הולטר לב
    מהירות מינימאלית 52 לדקה
    מהירות מקסימאלית 168 לדקה
    מהירות ממוצעת 96 לדקה
    הפרעות קצב חדריות vpc's 1-128 בודדים לשעה
    נצפו קטעים של סינוס טכיקרדיה במהירות עד 168 לדקה
    אני אציין שיש לי אי ספיקת לב קלה מאוד צניחה של המסתם המיטרלי ונהייתה לי איזו בעיה אחרי אוכל/מים, הרגשה שהלב מפספס פעימה והפעימה שאחריה חזקה ויש תחושה של כאב/שריפה באזור החזה. יש לי שתי שאלות
    נאמר לי שהקצב לב המהיר הוא יכול להיות מחוסר או עודף של הורמונים מסויימים ולא מהלב עצמו,ההפרעות בקצב לב באות אחרי אוכל/שתייה(אם יש אפשרות להמליץ על קרדיולוג מתאים, אני אשמח) כשמוציאים רישיון נהיגה רשום שצריך לעדכן אם משתנה המצב הרפואי, אני אצטרך לעדכן או שקרדיולוג מחליט?
    לגבי ההפרעות קצב החדריות רשום באיזה מדור רפואי באינטרנט שבמצבים של מעל לשלוש פעימות מוקדמות עוקבות הרמת סיכון גבוהה יותר-זה מה שיש לי?
    ואם לא אז אם אין מחלת לב ברקע(למרות שזה יכול לגרום לירידה בלחץ דם- הלחץ דם שלי נמוך בלי קשר) ודפיקות לב מאוצות) אז זה לא מסכן אבל שזה משתנה בנוכחות של מחלת לב איסכמית(עשיתי רק אקג,הולטר 24 שעות ואקו לב רגיל) ומגביר סיכוי למוות, מקווה שהסברתי את עצמי טוב, תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    22/02/2020

כדאי לפנות לקרדיולוג (ניתן במסגרת קופת החולים) להערכה. לא נראה שיש סכנה מידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו