מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעימות מוקדמות רצופותמורן04/04/2020
בס"ד
דוקטור שבוע טוב
אני מאשופזת בבית חולים איכילוב במחלקת עור מכוון ויש לי ברגליים נגעים פצעים גדולים שהגיעו ככל הנראה מדלקת בגרון.מפה לשם הביאו לי 3 ימים 60 מיליגרם של אסטראודים.מתחיל להשתפר ולעזור. היום הורידו לי ל 40 מ"ג.
אתמול בערב היה לי רצף של פעימות מוקדמות שאני לא יודעת עם זה התקף חרדה נסתר או מהקורטיזונים (אסטרואידים) אחריי שהם נגמרו הרופא בדק עשה א.ק.ג הקשיב ללב ואמר שהכל תקין המדדים הא.ק.ג והכל.
אני ממש פוחדת האמת שהיה לי ככה גם בלי האסטרואידים.
היו לי בעבר התקפים כאלה של רצף
עשו לי אקו וא.ק.ג במאמץ וא.ק.ג באופן קבוע והולטר.יש לי םעימות ממקןר חדרי הקרדיולוגים שפגשתי טענו שלא צריך לטפל בזה.
בת 35 בריאה בדרך כלל.
אשמח לעזרה כי אני חייבת להרגע מזה
הרופא אמר שאם בא 1 או 2 ואני נלחצת וחושבת זה נכנס ללופים ולא מפסיק עד שנרגעים ושהוא לא בטוח שזה מהאסטרואידים.אולם זה יכול להיות גם מהאסטרואידים.רציתי להפסיק את הטיפול.הוא שיכנע אותי שלא כדאי שאני ממש בדרך להחלמה ושהתקופה לא תפגע לי בלב סהכ טיפול של שבוע ושאני צריכה להרגע.
ולהמשיך את הטיפול בלוסטרל ולא להפסיק.
בבקשה אשמח לעזרה להבין מה מי מו.
תודה דוקטור לימים טובים ובריאים לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה
מורן07/04/2020אני רק אציין שבאישפוז עשו לי טרופונין וא.ק.ג והרופא אמר שהוא תקין לחלוטין יש גל t שלילי ב v1 וב l3
פעם היה לי רק ב l 3 עכשיו גם ב v1 הרופא אמר שזה לא ממצא פתולוגי.
בבקשה עזרתך דוקטור.זה מלחיץ אותי מעט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי א.ק.ג מלפניי שנה
מורן07/04/2020נראה לי שגם הא.ק.ג מלפניי שנה הופיע גלי טי הפוכים ב v1 אז אולי זה לא ממצא חדש...
תוכל להגיד לי שארגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אקו לפניי כמה חודשים
מורן07/04/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד רוט07/04/2020תפקוד הלב תקין באקג אין ממצא משמעותי. במצב זה פעימות מוקדמות אינן מסוכנות ואין צורך לטפל בהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שאלה חשובה
מורן07/04/2020אני רציתי לדעת על גלי טי שליליים ב v1 ו l3 הרופא במיון אמר שזה ממצא תקין ואין לי משמעות
בא.ק.ג שהעלתי פה בפורום מופיע גל טי שלילי ב v1?
פשוט רציתי לדעת עם זה ממצא חדש אי שהוא היה לי בא.ק.ג קודמים.
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי עוד א.ג.ק
מורן08/04/2020דוקטור רק תוכל להגיד לי עם הם נראים דומים?
ועם יש בהם v1 שלילי.אז אבין שזה ממצא שהיה ושהוא לא חדש.
בבקשה אני רוצה להרגע מזה
הלפ מי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)