כאב בחזה בזמן מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחזה בזמן מאמץ
    דודו
    08/04/2020

שלום ד"ר

בן 24, ללא מחלות רקע,לא מעשן או שותה, אין בקרבת משפחתי מישהו שסבל מבעיות בלב. במהלך השנים עברתי אינספור בדיקות לב, מאקו , לאקו במאמץ , הולטר לב ולחץ דם , תגר מטכולין וכו .. כולל לאחרונה שזה מלפני פחות מ 5 חודשים עשיתי MRI לב עם חומר ניגוד.
    לא נמצא שום סממן לבבי, שום בעיה לבבית. כל בדיקה יצאה תקינה!
    אך כן יש מידי פעם פעימות מוקדמות אבל נאמר לי שזה שפיר

אבל למה לפעמים בזמן אימון יש לי כמו כאב לוחץ בחזה, כמו תעוקה כזו, שלא קשורה לתנוחה, פשוט מרגיש כובד בחזה באמצע החזה .. התופעה קורית מידיי פעם לא תמיד, ועוברת אחרי בערך 5 דקות . זה מתחיל באותו חוזק ונשאר ככה וגם נעלם כלא היה.
    התופעה אם היא קורית, היא קורית לרוב שיש דופק ממש ממש גבוה ובערך אחרי 10 דקות רבע שעה מתחילת אימון . . שוב, לא תמיד אבל פעמים לא מעטות.
    כל פעם אני בלחץ שזה התקף לב, אבל למה שאקבל התקף לב? ואם הבדיקות תקינות למה בכלל כואב לי בחזה ??

רק מציין שאני כן אדם חרדתי ומטופל בציפרלקס, אבל קשה להאמין שזה תסמין חרדתי .. קראתי בעבר על stable angina , יכול להיות קשור,
    ואם כן, הבדיקות לא היו אמורות להראות את זה?

תודה רבה והמשך שבוע מצויין!

תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחזה בזמן מאמץ

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד רוט
    18/04/2020

לא ניתן לאבחן לפי פורום מעין זה. כדאי לפנות לרופא שיחליט אם צריך ברור נוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו