רפלקס ווזו-ואגאלי .. מה זה ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפלקס ווזו-ואגאלי .. מה זה ?
    מגי
    11/06/2007

אני אשה בת 51: התעלפתי ואיבדתי שליטה על הסוגרים... אך קרדיולוג שחרר אותי מהמחלקה בסיכום שמדובר ברפלקס ואזו-ואגאלי... וזהו. אני אומנם אמורה להמשיך בירור קרדיולוגי ... וניאורולוגי.. אבל... מה אפשר להרחיב לי בהבנה על הרפלקס זה? אני חוששת שמצב זה יחזור שוב על עצמו... וחרדה מכך מאוד... לא ישנה טוב (אחרי המקרה) וברוב שעות היום די חלשה וחסרת ויטליות... כללית אספר שאני עובדת במשרד עו"ד (כמזכירה) ודווקא בחלק השני של היום..
    (11-19 ) . איפה להערכתך עלי להתמקד בהמשך הבירור הרפואי...? אשמח להכוונה נוספת.
    בתודה מראש כמובן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Vaso Vagal Syncope

ד``ר רוברט הפנר
    11/06/2007

מגי שלום,
    ברגע מסוים, קולטנים מיוחדים שנמצאים בלב נותנים תרגום לא נכון ללחץ הדם והדופק, כתוצאה מכך יש ירידה בדופק, פקודה להרחבת כלי הדם בגפיים וכתוצאה מכך נפילה בלחץ הדם. בת בבת עם הירידה בדופק ולחץ הדם, פחות חמצן מגיע למוח וכתוצאה מזה מתעלפים.
    כל זאת במידה ובאמת בתגובה וזו וגאלית.
    יעוץ קרדיולוגי ונוירולוגי דרושים לצורך בירור.
    בהצלחה
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו