פליפטציות ופעימות מוקדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פליפטציות ופעימות מוקדמות
    תמר
    20/06/2008

שלום רב. אני בת 41 אמא לתאומות בנות 5 לאחר טיפולי פוריות.
    בשנתיים האחרונות אני סובלת מפליפטציות שהולכות ומתגברות עם הזמן.אם בעבר זה היה אחת לחודש או יותר היום זה קורה כל יום ואף מספר פעמים ביום. בד"כ זה מפסיק לאחר מס שניות. לפני חצי שנה בעת התקף, הדופק לא חזר לעצמו והתפנתי לטרם שם נמדד לי דופק של 190 אשר גרם להפרעת קצב שנצפתה באקג. קיבלתי אדוניזין ופוניתי לביה"ח שם שוחררתי לאחר מס' שעות. מאז אותו ארוע יש לי גם התקפים של פעימות מוקדמות שבהמשכן מופיעות הפליפטציות.
    קרדיולוג הציע לי לקחת חוסמי ביתה והתחלתי עם slow deralin מ"ג80 אשר גורם לי לתגובות לא טובות אז הפסקתי. כשיש לי אירוע שבו הדופק לא מסתדר לאורך זמן אני נוטלת כדור אחד של דרלין10 מג. עד כה זה עזר והדופק חזר לקדמותו. שאלותי: 1. האם יש תרופות עם פחות תופעות לוואי.
    2. האם זה בסדר ליטול דרלין אך ורק כשמתרחש אירוע ממושך?
    3. האם לעובדה שדופק מהיר גרם להפרעה בקצב הלב יש השלכות לגבי שימוש בקוצב לב בהמשך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלפיטציות

ד``ר רוברט הפנר
    21/06/2008

תמר
    יש לך קצת בלבול במושגים. דפיקות לב = פלפיטציות, נגרמות מדופק מהיר, כל דופק מהיר, יותר הפרעת קצב מהירה , ולא הפוך...
    מה גם שאת לא מציינת את שם הפרעת הקצב.
    לא הבנתי...יש לך קוצב לב?
    דרלין אפשר לקחת גם לסרוגין.
    במקום slow deralin את יכולה לנסות cardiloc או ikapress.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פליפטציות

תמר
    22/06/2008

האבחנה באקג שנעשה לי במקרה המדובר היתה svt

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו