כאבים במרכז החזה לכיוון הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרכז החזה לכיוון הלב
    שי
    25/06/2008

שלום,
    אני בת 24 בריאה בכללי סובלת ממיגרנה וטלסמיה...
    לפני כשלושה ימים התחלתי לסבול מהקאות בחילות מעט חום צמרמורות קור וכו' כנראה שהיה מדובר בוירוס של 24 שעות כי זה עבר לאחר יממה.
    אתמול באזור השעה 20:00 בערב התחלתי להרגיש כאבים איומים במרכז החזה ובמיוחד בצד השמאלי מין כאב מקומי חד כמו שטף דם אפילו במקום קשה לי לנגוע כי זה ממש כואב מה גם שבאותו חלק רק בגב הרגשתי את הכאבים אבל בעוצמה נמוכה וכן היה קשה לי לנשום כמו שצריך היו לי דפיקות לב מואצות וכן קושי בביצוע נשימה עמוקה ושיחרורה-זה הגביר את הכאב.
    הכאב לא עובר עד עכשיו במה מדובר? והאם מסוכן?

אודה לתשובה מהירה.
    תודה,
    שי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה שלא תפני לרופא המשפחה למשל?

ד``ר רוברט הפנר
    25/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים במרכז החזה

שי
    25/06/2008

וודאי שאעשה זאת אבל רק בשביל להרגיע את עצמי רציתי לדעת מה מסמנים התסמינים ומה זה יכול להיות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיפות בהליכה

יונה
    26/06/2008

כאשר אני הולך אני מרגיש עייפות לאחר חצי שעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו