בעיות בלב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בלב?
    סיגל
    26/06/2008

שלום רב אני בת 36 ולאחרונה סובלת מכאבים בחזה, כל הצד האמצעי-שמאלי באיזו הלב מרגיש כמו צביטות, כאילו שריר שנתפס. הכאב גובר בזמן נשימה עמוקה, בזמן התקף כזה אני משתדלת לא לנשום עמוק כי הכאבים הם בלתי נסבלים. כמו כן יש לי דופק לא סדיר, לפעמים אני מרגישה שהלב שלי פשוט משתולל כאילו עוד שניה פורץ מבית החזה, פעם אחת זה היה כ"כ קיצוני עד כי קיבלתי סחרחורת. הכאבים יכולים להופיע בזמן מנוחה, אין כל קשר למאמץ. הרבה פעמים בזמן התקף כזה, אני לא יכולה לישון על צד שמאל בכלל וגם בשכיבה על הגב הכאב גובר. לפני כעשר שנים (בגיל 26) התופעה הופיעה לראשונה, היה לי התקף כאבים ממש חמור ואושפזתי. במהלך האשפוז עברתי בדיקות ובניהן א.ק.ג, בדיקת מאמץ, גזים בדם, אקו וכו'... אף תוצאה לא יצאה תקינה מה שהדאיג מאוד את הרופאים למס' ימים , אך עקב גילי הצעיר ועצם היותי אשה הוחלט שמצבי הוא מה שנקרא False Positive ושוחררתי. במשך שנים ארוכות הכאבים כמעט ולא הופיעו אך בחודשים האחרונים הם הופיעו בצורה מאוד חמורה. כל יום יש לי לפחות התקף אחד של כאבים אם לא יותר. מעבר לכאב הפיזי, זה ממש מכניס אותי לחרדות. מה זה? תודה מראש! סיגל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בלב?

הוספת תגובה

• בעיות בלב

ד``ר רוברט הפנר
    27/06/2008

סיגל
    הפתרון לא יכול להיות דרך האינטרנט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו