כאבים לא מוסברים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לא מוסברים בחזה
    רונן
    29/06/2008

היי, אני בן 41 וסובל מזה חצי שנה מכאבים בחזה בצד שמאל. הכאב הינו גם פנימי וגם במעטפת. לחיצה בנקודה מסויימת מתחת לבית השחי כואבת מאוד. הכאב התחיל כתוצאה מלחץ בעבודה. בהתחלה הכאב היה גם בצד ימין של החזה אך לפני כחצי שנה עקב אירוע לחץ בעבודה החל כאב בצד שמאל שהתגבר מאוד לאחר מאמץ. לפני מספר חודשים עברתי בדיקות דם, א.ק.ג, ארגומטריה (לב במאמץ), אקו לב, ןאקו דובוטמין, אך כל הבדיקות האלו לא הראו דבר חריג. לפני כחודש עזבתי את מקום העבודה ומאז אני לא בלחץ נפשי. בעיקרון אני רגוע (אם כי אני לא יכול לשלול את האפשרות של שאריות חרדה שעדיין נותרו), אך הכאב בצד שמאלנשאר קבוע, ולעיתים אף מתחזק , ומתלווה בחולשה כללית ולעיתים קרובות גם בכאבי ראש. בעוד כשבוע אני אמור לעבור שוב מבחן ארגומטריה ואקו לב (רגיל). ברצוני לשאול, מהן הסיבות האפשריות לכאב ואלו בדיקות נוספות כדאי לעבור.האם כדאי לחזור על בדיקת האקו-דובודמין, והאם כדאי לבצע צינתור-וירטואלי ו/או מיפוי לב או סי-טי. כיצד ניתן לבחון אם הכאב הינו כאב שרירים בלבד? האם פעילות גופנית יכולה לשפר את מצבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לא מוסברים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים שלא

ד''ר ריקרדו תובר
    01/07/2008

רונן שלום

ק"ל הכאבים בחזה אינן ממקור לבבי .

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה

יוסקה
    02/07/2008

שלום רונן .גם אני עברתי תהליך דומה כאשר היתי בקבע היתי מאוד לחוץ .וגם לי היו כאבים בזה כאשר השתחררתי הפסקתי לעשן וגם התחלתי לעשןת פעילות ספוטיבית ןהיום אני כמו אדם חדש .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ליוסקה

רונן
    06/07/2008

יוסקה תודה על התגובה כמה זמן עבר מהרגע שהלחץ הנפשי הסתיים והתחלת בפעילות גופנית עד שהכאב עבר? רונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו