מפוחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפוחד
    יובל
    04/07/2008

שלום רב אני בן 25, במשך שבוע וחצי יש לי רעידות באזור של הלב ,לא רואים את הרעידות אבל מורגש כל הצד השמאלי של האזור רועד למשך כמה דקות כרעידות פנימיות.לפני כן לפני כשבועיים הרעידות האלו היו רק פעמיים במשך יומיים לכמה שניות וממש רעידות כמו רטט של פלאפון ובעוצמה וגם האזור של השד השמאלי רעד . זה יכול להיות שייך ללב? דלקת,או משהו ללב קרא משהו? בתודה אברי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפוחד

הוספת תגובה

• מפוחד

ד``ר רוברט הפנר
    05/07/2008

אברי,
    אולי תפנה קודם לרופא המשפחה, אולי הוא יצליח לראות את הרעידות והרטט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

ד``ר רוברט הפנר
    05/07/2008

אברי,
    אתה בטוח שאין לך פלאפון רוטט בכיס של החולצה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יובל
    06/07/2008

לא ,אין שום פלאפון בחולצה.. לרופא משפחה יש לי תור בסופ"ש האם ידוע על בעיה של לב שגורמת לרעידות באזור? יכול להיות שזה עצבים אולי? בתודה אברי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו