סוכרת נעורים וטכיקרדיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכרת נעורים וטכיקרדיה
    יעל סלומון
    15/07/2008

אני בת 24, ברקע IDDM מטופלת באינסולין. כמו כן ADHD מטופלת בקונצרטה 36 מ"ג, ואמצעי מניעה על בסיס פרוגסטרון. בפברואר אשתקד, עברתי אשפוז בין שבועיים עקב לחץ דם 160/100 ודופק 166, וכמו כן דפיקות לב, קוצר נשימה. אק"ג, ומבחן מאמץ לא הראו כלום. שחררו על נורמיטן וטריטייס, שהופסקו שבועיים לאחר מכן. הלחץ דם, התייצב על 130/80, אבל הדופק נשאר גבוה מאד. הקרדיולוג שלח אותי להולטר בהולטר נמצאו 239 PVC בעיקר בלילה משני מוקדים, ו FUSION BEATS, כמו כן נמצאו קטעי סינוס טכיקרדיה של 189 שנמשכו 40 דקות. בביקור אחרון אצל הרופאה באק"ג של 130, נמצא Poor P wave progression ב לידים V2 ו V3, הופנתי למיון בעקבות הכאבים בחזה וחוסר הנשימה. באקג במיון נמצא סינוס טכיקרדיה וצניחה אחת בגלי ST, שוחררתי ממיון עם אבחנה של סינוס טכיקרדיה. אני מודאגת בגלל הסוכרת- יש במשפחה היסטוריה של לחץ דם גבוה, איסכמיה, והתקפי לב בגיל צעיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכרת נעורים וטכיקרדיה

הוספת תגובה

• סכרת

ד``ר רוברט הפנר
    15/07/2008

יעל
    אם את מודאגת, זאת אומרת את מודעת, וזה חשוב. לא הבנתי מה בעצם את שואלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו