לחץ בחזה ללא מאמץ .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בחזה ללא מאמץ .
    מיכל
    17/07/2008

שלום רב בת 41 ,לחץ דם גבוה 155,95 מטופלת 3 שבועות בטריטייס 5 מ"ג ממצאי אק"ג-קצב סינוס ללא סימני איסכמיה חריפה.אקו לב ומאמץ בעוד כשבועיים. גובה 160 משקל 62 שלצערי מתרכז באזור הבטן שלעיתים נפוחה כמו בהריון .כושר גופני ירוד.לא מעשנת. בדיקות דם כולסטרול 257 LDL 176 HDL 60 הגעתי לרופא עקב לחץ ואי נוחות בחזה שהיתה למשך כ4-5 ימים לסרוגין וללא תלות במאמץ. התחלתי דיאטה(במטרה לרדת 10 ק"ג) והוספתי אומגה 3 פעמיים ביום.התחלתי פעילות ספורטיבית -עדיין לא בצורה מאוד מסודרת. שאלתי: לפני מס' ימים הלכתי הליכה נמרצת כשעה. הרגשתי מצוין.שעתיים אחרי ההליכה (הייתי כבר כמעט במנוחה שעתיים)הרגשתי לחץ בחזה עם נשימה כבדה ובחילה קלה. זה עבר רק למחרת. הייתי מאוד עייפה באותו יום ללא קשר להליכה.האם זה קשור? אני חייבת לציין שבמאמץ אין לי שום בעיה כזו למרות כושרי הירוד.גם כאשר אני מתעייפת אחרי עליה במדרגות זה לא מתבטא בכבדות נשימה . האם יכולה להיות בעיה לבבית או עורקית שלא באה לידי ביטוי במאמץ ולעומת זאת מתבטאת דווקא במנוחה? האם יש בעיות לבביות-עורקיות שבאות לידי ביטוי דווקא לאחר זמן מסוים מהפעילות הספורטיבית? אני מרגישה טוב יותר מאז התחלתי דיאטה (ואולי זה בגלל הטריטייס?????) . האם זה יכול להיות קשור לאכילת יתר? תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בחזה ללא מאמץ .

הוספת תגובה

• לחץ בחזה

ד``ר רוברט הפנר
    17/07/2008

מיכל,
    ממליץ לך להתיעץ עם קרדיולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו