החסרות פעימה חזקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החסרות פעימה חזקות
    לוי
    17/07/2008

שלום, אני סובל מזה כמה חודשים מהחסרות פעימה, שהחלו בתדירות נמוכה והיום הן מאוד תכופות (לעיתים כמה החסרות בדקה וגם כמה ברצף), שלאחר ההחסרה מגיעה פעימת לב מאוד חזקה. נראה לי מאוד חריף וזה גורם לי ללחץ וחרדה. למעט הרגשת אי נוחות בגלל זה, אין לי שום הרגשה לא טובה, סחרחורת או כאבים באזור(בינתיים...). בזמן שכיבה אחרי שינה התופעה לא קיימת, אך ברגע שאני קם מהמיטה זה מתחיל ומלווה אותי לכל אורך היום, בלי הפסקה. אני עושה ספורט 4 פעמים בשבוע (אנאירובי - משקולות ופיתוח גוף), ובזמן הספורט התופעה אינה קיימת כלל. אני בריא, עובר בדיקות רפואיות מקיפות לפחות פעם אחת בשנה בגלל מקצועי, אין בעיות לבביות במשפחה, אני לא מעשן ולא שותה, יחס גובה ומשקל טובים. בקיצור - יום אחד זה התחיל, התגבר עם הזמן לרמה בלתי נסבלת מבחינתי, איני מבין למה ואיני רואה כיצד זה מסתיים. תודה. לוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החסרות פעימה חזקות

הוספת תגובה

• פעימות

ד``ר רוברט הפנר
    17/07/2008

לוי,
    ממליץ לך לעשות הולטר ואקו לב ולהתיעץ עם קרדיולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו