התקף לב !?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף לב !?
    דודי
    18/07/2008

שלום רב...אני בן 38, בריא בד"כ, אחוזי שומן נמוכים, מתאמן במכון כושר ומקפיד על חיים בריאים. אני עובד בחברת הייטק וטס הרבה לחו"ל. בד"כ כשאני בחו"ל אני מתאמן במכון הכושר של המלון בערבים. לפני כשבועיים בזמן שהותי בחו"ל למשך שבוע התאמנתי בצורה אינטנסיבית במכון הכושר. לאחר חזרתי לארץ יצאתי עם חברים ושתיתי אלכוהול, שני ערבים לאחר מכן הרגשתי כאבים בחזה, קשיי נשימה מלווים בזיעה קרה. פוניתי לבי"ח ושם אובחן שקיבלתי התקף לב. שאלתי היא: האם אימון אינטנסיבי במכון כושר למשך שבוע, וערב לאחר מכן שתית אלכוהול יכולים להיות הסיבה להתקף?? והאם בדיקת הדם (אינזימים) שנערכה לי בביה"ח עשוייה להיות לא מדוייקת משום שאני הייתי בתהליך כבר של פירוק שריר כתוצאה מאימון הכושר?? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקף לב !?

הוספת תגובה

• התקף לב

ד``ר רוברט הפנר
    18/07/2008

דודי
    מה מצאו בצנתור? מה הייתה רמת הטרופונין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התקף לב !?

דודי
    18/07/2008

עפ"י מכתב השחרור מביה"ח: Troponin I = 1 ng/mL כמו כן כתוב, כי עדות לאוטם שריר הלב NSTE עם תפקוד לב שמאל ירוד במידה קלה ע"ח אקינזיה של אינפרו פוסטאריורית וספטלית אחורית. ממצאי הצינתור מראים על חסימה של OSTIAL LCX 70%, 70-MI. חוסר התאמה בין רמות CPK לבין איזור האוטםת רמות B12 נמוכות וברזל נמוכים. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון במכון כושר לאחר צינתור

דוד
    18/08/2008

שלום רב, אני בן 38, לאחר התקף לב קל (Troponin I = 1 ng/mL) וצינתור טיפולי מלפני כחודש. לפני ההתקף, התאמנתי הרבה במכון כושר (משקולות), אני מעוניין לדעת האם ישנה מניעה כל שהיא מלהמשיך להתאמן במכון כושר בהתחשב במצבי החדש? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתיעץ עם הקרדיולוג שלך

ד``ר רוברט הפנר
    18/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו