קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצב
    צעיר בן 30
    21/07/2008

שלום רב ורב תודות אני בן 30 מטופל מזה 4 שנים בדרלין 10 מג 3 פעמים ביום בגלל תחושת אי נעימות של החסרת פעימה ברקע נטייה ליתר לחצ דם אך מזה 3 שנים מאוזן לפני כחצי שנה באקו תקופתי נמצא כי יש עיבוי של המחיצה -15 ממ לכל אורכה כאשר שנה לפני בדיוק היה 11 רק לאורך מקטע מסויים בעקבות כך ניתן לי הכדור אוקסר 50 מג ביום ובתקופה זו אני אמור לחזור על האקו ולראות מה מצב ההיפרטרופיה שאלתי זו נכתבת בעקבות הארוע הקיצוני הבא: אתמול בבוקר עליתי על מכשיר שמודד לחצ דם ושומנים-ומשום מה נורא נלחצתי מהבדיקה-לחצ הדם היה 150 על 100---אך בבדיקות ביתיות לגמריי מאוזן חזרתי שוב על הבדיקה כעבור 2 דקות ואכן ירד ל 140 על 90 5 דק לאחר מכן בעודי פוסע-היתה לי הרגשה של פרפור בלב-שנמשכה 4 או 5 שניות-לא יכולתי לנשום-הפכתי ללבן-השפתיים התייבשו-והחברה שלי חשבה(גם אני באותם שניות)שזה הסוף.. הפרעה זו הורגשה עי בעבר אך לא מעבר לשניה לאחר הארוע בשעתיים הראשונות -חולשה קיצונית וסחרחורות לאחר מכן רק חולשה-ואילו היום חזרתי לעצמי 1-מהו הארוע המתואר לעיל והאם הוא מסכן חיים? 2-באם ההיפטרופיה נמשכת גם אחרי האוקסר-מה הטיפול הנהוג אם יש בכלל? המון תודה על העזרה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצב

הוספת תגובה

• קצב

ד``ר רוברט הפנר
    21/07/2008

ההיפרטרופיה שלך במידה והיא באמת קיימת, (אני לא מאמין שתוך שנה השינוי מ 11 ל 15) היא כנראה לא בגלל לחץ דם גבוה, והיא לא תחלוף. הטיפול בדרלין תואם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו