חשש מישיבה ממושכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש מישיבה ממושכת
    הר נבו
    19/06/2007

יש לי איזו בעיה שיתכן וקשורה בנושא כלי דם. לאחרונה אני מרגיש שכשאני יושב הרבה ברציפות (אני עובד מול מחשב 10-11 שעות ביום וגם כמה שעות בבית) יש לי כאבי רגליים מאחורי הברך. אני חושש שמדובר במשהו שקשור לכלי דם - האם הדבר מעיד על סכנה? אני סובל מכאבים אלו יום-יום, אומנם לא כאבים שאיני יכול לעמוד בהם, אבל הם הפכו לשיגרה אצלי.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מישיבה ממושכת

הוספת תגובה

• כאבים ברגליים

ד``ר רוברט הפנר
    19/06/2007

הר נבו שלום,
    חבל שלא ציינת את גילך, זהו פרט חשוב.
    בכל מקרה נראה לי שהישיבה עצמה כל כך הרבה שעות ביום יכולה לגרם לכאבים ברגליים.
    אם ישנם גורמי סיכון כמו סכרת, לחץ דם, עישון, השמנת יתר וגיל מעל...מומלץ גם להבדק ע"י רופא, לפחות רופא משפחה שיבדוק דפקים ברגליים.
    לא כתבת לי מה קורה בהליכה. יש כאבים? או אולי אין לך זמן ללכת כי אתה מול מחשב...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה מול מחשב

שוב אני
    19/06/2007

תודה רבה. ראשית, אני בן 31. שנית אין כאבים בהליכה.

מבחינת יתר לחץ דם וסוכרת, אני אכן צריך להיבדק, אבל ככלל אני אדם בריא ודי ספורטיבי. אני מניח שהבעיה שלי עלולה להיות קשורה לכלי דם מאחר וקראתי חומר על אנשים שסובלים מבעיות לאחר טיסות ארוכות או ישיבה ממשוכת מול מחשב.

תודה, אלך להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו