בדיקת טליום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת טליום
    עדי
    23/07/2008

שלום, אלו תוצאות הבדיקה ורציתי לדעת מה הן אומרות. תודה רבה. לא נצפו פגמי מילוי הפיכים איסכמיהקרדיאלית ירידה פרדוקסלית של קליטת טליום בדופן אינפריורי במנוחה קרוב לוודאי ארטיפקט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת טליום

הוספת תגובה

• טליום

ד``ר רוברט הפנר
    23/07/2008

שלמה,
    זאת לא תשובת הטליום המלאה, לכן לא יכול לענות לך יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפניה למיפוי לב

שולה אשכנזי
    31/07/2008

מיפוי לב באמצעות תליום במאמץ בשיטת SPECT בבדיקה כנ'ל הסיכום אומר: תגובה קלינית: חשודה לאיסכמיה. תגובה אלקטרוקרדיוגרפית: חשודה לאיסכמיה. פרפוזיה מיאוקרדיאלית לא תקינה במידה קשה לאחר מאמץ גופני נמוך. צלקת בינונית עד קשה בסגמנטים: אנטרואפיקלי-אנטרולטראלי, הסגמנטים בגודל נרחב עם איסכמית שארית בינונית" עד כאן הסיכום. ההתיחסות של הקרדיולוג המטפל, אם אני מרגישה טוב, לחכות לפגישה שנקבעה מראש לקרדיולוג היינו לעוד שבוע. אם לא ללכת למיון." חוות דעת של קרדיולוג אחר: לא ללכת לצנתור, אלא לדרוש מיפוי חדש ומיד. אני נמצאת בין "הפטיש והסדן" . עברתי כבר 3 צינתורים. איך מביאים רופא קופ'ח להוציא הפניה למיפוי נוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך...

ד``ר רוברט הפנר
    31/07/2008

נראה לי לא רציני לא התשובה של הקרדיולוג הראשון ולא השני.
    אולי התבלבלת ולא הבנת אותם?
    לשאלתך הספציפית, כשכתבת את הסיפור שלך ושאלת מה ששאלת, מה ציפית שאענה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו