דופק מואץ - ממצאי בדיקות ותרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מואץ - ממצאי בדיקות ותרופות
    אלה
    02/08/2008

שלום רב, אני בחורה בת 27, סובלת מדופק מואץ מגיל 13. לאחרונה עברתי בדיקת הולטר ואקו-לב. להלן התוצאות: -הדגש- אקו לב: -סדגש- שורש אאורטה: תקין מסתם אאורטלי: תלת עלי, תקין. עליה שמאלית: תקינה. מסתם מיטרלי: איס"ק מינימלית חדר שמאל: תקין בגודלו ובתפקידו , ללא הפרעה סגמנטרית לב ימני: תקין, מסתמיו תקינים, מחיצות תקינות. איס"ק טריקוספדלית מינימלית לחץ ריאתי כ- 30 ממ"כ -הדגש- הולטר: -סדגש- קצב בסיסי: קצב סינוס מהירות מינימלית: 61 ממוצעת לדקה מהירות מקסימאלית: 127 ממוצעת לדקה מהירות ממוצעת: 81 לדקה הפרעות קצב חדריות VPC'S לא נצפו הפרעות קצב על חדריות APC'S נצפה APC בודד הפרעות הולכה לא נצפו שינויים משמעותיים בקטע ST לא נצפו עד עכשיו לקחתי דרלין 10 מ"ג בכל פעם שהדופק עלה והפריע לי. כעת הקרדיולוג שלי רשם לי קרדילוק 2.5 מ"ג ואמר לקחת כל יום. הכדורים האלה עושים לי תופעות לוואי והשאלה שלי הטם באמת יש צורך לקחת אותם כל יום או שאפשר לקחת רק שהדופק עולה וזה מפריע לי?? תודה מראש, אלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הייתי שם...

אני
    03/08/2008

שלום לך,בעברי סבלתי מדופק לא סדיר אשר נקרא בשפת הרופאיםsvt נתנו לי את כל הכדורים שאפשר כולל דרלין ושום דבר לא עזר . במידה וזו אכן אותה בעיה ממליצה לך לעבור צריבה אני עברתי בהצלחה לפני 3 שנים והחיים שונים לגמריי תבררי בהצלחה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דופק

ד``ר רוברט הפנר
    03/08/2008

אלה,
    קרדילוק מיועד לכיסוי של 24 שעות, זהו לא טיפול אקוטי ולכן את נדרשת לטיפול יום יומי. הדרלין פועל יותר מהר ולמס' שעות בלבד ואת לא צריכה ליטול אותו בקביעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו