אי ספיקת לב מינימלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי ספיקת לב מינימלית
    עדן
    10/08/2008

שלום, אני אישה בת 59 בצעתי בדיקת אקו לב ובתוצאה כתוב - אי ספיקת לב מינימלית . האם אני זקוקה לטיפול או תרופות..? האם תוצאה זאת כרוכה בסיכון כל שהוא ? אנא תגובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ספיקת לב מינימלית

הוספת תגובה

• אי ספיקה

ד``ר רוברט הפנר
    10/08/2008

עדן
    רצוי שתראי את תוצאת האקו בשלמותה לקרדיולוג
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר', המון תודה

עדן
    18/09/2008

שלום ד"ר הפנר.. בודאי שאראה את הבדיקה לרופא , מאחר והרופא שלי מקבל בעוד כמה ימים
    פניתי אליך !!! מודה לך מכל הלב שהצעת לי לגשת לרופא - לא ידעתי מה לעשות. וואוו .
    שוב תודה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אי ספיקה

ד``ר רוברט הפנר
    18/09/2008

עדן,
    בתשובת האקו לב לא כתוב אף פעם "אי ספיקת לב מינימלית". מכיוון שלא הבנת את הכתוב, הפניתי אותך לרופא שלך.
    נכון, בשביל זה לא צריך להיות רופא, השכל הישר אומר את זה...
    אישה בגילך ודאי מבינה שלא האינטרנט הדרך להמלצה על טיפול, בטח לא על סמך מה שכתבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו