מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות מבחן מאמץ עם טליוםשרית24/06/2007
שלום,
אני בחורה בת 32 , סובלת מכאבים בחזה, חולשה ועייפות - נשלחתי למבחן מאמץ
קיבלתי תוצאות למבחן מאמץ שעשיתי ואני נפגשת עם הקרדיולוג רק בעוד שבוע.
האם תוכל לעזור לי בפיענוח התשובה?
trasient lv dilatation .no increased lung uptake.images were obtained a modorate,medium -sized ,reperfusing anterior ,septal and inferior defect(basal half).
conclusion:she achieved an average workload and 96% of her max predicted hr with angina,without st dipression.spect thallium revealed evidance of ischemiain the basal half of the anterior,septal and inferior wall.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיפוי לב
ד``ר רוברט הפנר24/06/2007שרית שלום,
המיפוי מצביע על כך שככל הנראה ישנן הצרויות בחומרה משמעותית בעורקי הלב.
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המלצותיך לגבי המשך טיפול?
שרית25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המלצותיך לגבי המשך טיפול?
שרית25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד``ר רוברט הפנר25/06/2007שרית שלום
לפני ההמלצה את צריכה למסור יותר פרטים על עצמך, כמו ממתי הכאבים, מחלת הלב חדשה? היו צנתורים בעבר? גורמי סיכון שלך למחלת לב. וכו וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגילוי למחלה הוא חדש
שרית25/06/2007אני סובלת מכאבים בחזה כבר מספר שנים ומגיל 17 היו לי הרבה מקרים של התעלפויות בלתי מוסברות.אני מתעייפת מהר מאוד זה מספר שנים - אף אחד מעולם לא הבין מאין זה מגיע.
מבחינת רקע- סבתי מצד אימי נפתרה מהלב גיל 40 וכל האחים של אמא שלי סובלים מבעיות בלב.
אני מעשנת- אומנם לא הרבה(עד 5 סיגריות ביום) אבל בעבר עישנתי הרבה יותר - אחרי שאני מעשנת הדופק שלי מהיר מאוד ויש לי סחרחורות...ואני כמובן ממשיכה לענות את עצמי...
אני אמא לשלושה ילדים - אחרי הלידה הראשונה שהיתה לידה רגילה אבל ארוכה וקשה מאוד שכבתי שש שעות בהשגחה עם לחץ דם של 180/90 (אין לי מושג אם יש קשר)-ייתכן שזה היה קיים כבר אז..
בנוסף לאחרונה גילו שאני אנמית.
אני מקווה שנתתי מספיק פרטים-
אני מודה לך על תשובותיך המהירות - זה מראה כמה אתה מסור לעבודתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי
ד``ר רוברט הפנר25/06/2007שרית,
אם כך את צריכה לעבור צנתור כלילי (עורקי הלב).
בהצלחה
ד"ר הפנר
נ.ב. תעדכני אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיפוי לב
שרית25/06/2007אני בהחלט אעדכן אותך,
תודה מקרב "לב" ...
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב,
שרית26/06/2007נפגשתי אתמול עם ד"ר רן קרנובסקי(מכיר?)- והוא יעץ לי לגשת קודם כל לצינתור וירטואלי.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנתור וירטואלי
ד``ר רוברט הפנר26/06/2007שרית שלום,
לד"ר רן קורנובסקי ייתרון עלי, בכך שהוא ראה ובדק אותך ויכל להתרשם מסיפורך לא בדרך וירטואלית.
אני בדעה שאם יש לך כאבים בחזה בנוכחות תוצאת מיפוי לב כפי שתארת, את צריכה לגשת ישירות לצנתור כלילי - לא וירטואלי.
בצנתור הוירטואלי במקרים מסוימים לא ניתן להדגים את העורקים בצורה מספיקת, כתוצאה למשל מדופק לא מספיק נמוך, סיד (פחות שכיח בגילך) וכו. קרוב לודאי שגם לא סיפרו לך שרמת הקרינה בצנתור וירטואלי שקולה לצילום חזה אחד כל יום במשך שנה !!!
הסיכון בגילך בצנתור הפולשני שואף ל "0".
במידה והצנתור הוירטואלי לא יהיה תקין, תצטרכי לעבור צנתור פולשני. הרבה מאוד קרינה מצטברת והרבה יוד רעיל לכליות.
אם את מחליטה לגשת ישירות לצנתור ה"פולשני", במידה והעורקים תקינים, הבדיקה נמשכת 10 דקות, קרינה ויוד מיזעריים. במידה והעורקים לא תקינים, חסכת את הקרינה והיוד של הצנתור הוירטואלי.
ככל שתשאלי יותר, תשמעי יותר דעות. מציע לך לעבור כמה שיותר מהר צנתור פולשני, שזאת הבדיקה האולטימטיבית. תחסכי גם זמן והרבה מתח ועצבים.
אם יש לך שאלות נוספות, את מוזמנת לצלצל למרפאתי ולבקש את הנייד שלי. בכל מקרה תעדכני אותי.
בהצלחה
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינתור וירטואלי
שרית26/06/2007אתה לא יודע כמה אתה מחזק אותי עכשיו- העניינים התגלגלו היום מהר מאוד...
החלטתי שאני ניגשת ישר לצינתור רגיל והודעתי על כך לרופא,אחרי שעתיים הוא כבר זימן אותי לצינתור שיתקיים מחר בבית חולים אסותא.
האמת שהוא נתן לי לבחור מבין השניים ומהפחד החלטתי בהתחלה על וירטואלי, אבל היום התפקחתי מהר מאוד.
אני קצת פוחדת כי אני פחדנית מטבעי...אבל אני מקווה שהכל יעבור בשלום בע"ה.
אני מודה לך מאוד על כך שחיזקת את החטלתי ומבטיחה לעדכן אותך בהתאם.
אתה עושה עבודת קודש ואני מברכת אותך על כך.
רב תודות,
שרית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה!
ד``ר רוברט הפנר27/06/2007שרית,
עשית את הבחירה הנכונה.
אין לך מה לפחד. את לא תאמיני עד כמה שיעבור לך בקלות.
תהי בקשר
ד"ר הפנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר הפנר
שרית27/06/2007אני מודה לך מאוד- חיכיתי לברכתך בשביל לצאת לדרך
ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר בטוחה.
תודה מקרב לב ,
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת כדורים וקיום יחסי מין
תוצאות בדיקות אקו וארגומטריה - האם יש מה לחשוש?
פיענוח בדיקת אקו לב אישה בת 73
מיפוי לב ו-hot spot במעיים מה זה אומר?
הפרעת SVT היא גורם סיכון בקורונה?
דליפה קלה-בינונית במסתם מיטראלי וקורונה
הידבקות בקורונה וסיבוכים לבביים
האם יש צורך בנטילת אספירין?
וירוס קורונה - אזהרת משרד הבריאות וקבוצות סיכון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)