הפרעות קצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב
    אלי
    31/08/2008

דר' יקר, אני סובל מידי פעם מהפסקת פעימה בלב שחוזרת לדופק סדיר אחריה. אני סובל כרוני מבעיות קיבה (מאין בקע סרעפתי) ומטופל בכדורי לוסק וגאסטרו לצמצום תופעת הלחץ בחזה עקב עליית גזים כלפי מעלה. שמתי לב, שכל פעם שאני סובל מהתקפת גזים אני חש מידי פעם ברטט באזור מפתח הלב ובאותה שנייה ממש, אם ניטרתי את דופק הלב, גיליתי שפעימה אחת הופסקה ואז חזרתי לדופק סדיר. כמו כן, לקיתי בהתקף לב לפני 11 שנה והתופעה הזו של הפסקת פעימה מידי פעם מדאיגה אותי. רציתי לשאול האם מוכרים לך מיקרים נוספים כאלה? מאין הם נובעים? והאם יש לכך משמעות קלינית כלשהי? בתודה מראש, אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב

הוספת תגובה

• הפרעות קצב

ד''ר ריקרדו תובר
    02/09/2008

אלי שלום

תלונות בלבד בלי בדיקת רופא קרדיולוג אצל גבר עם סיפור של מחלת לב לא מספיק.

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעימות

ד``ר רוברט הפנר
    02/09/2008

אלי,
    התופעה מוכרת, אבל לא יהיה אחראי מצידי ליעץ באינטרנט ביחוד שאתה אחרי התקף לב. ממליץ לך לפנות לקרדיולוג שלך או למרפאתי עם הבדיקות שבצעת עד כה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו