בוקר טוב לדוקטורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוקר טוב לדוקטורים
    גאיה
    06/09/2008

אני מיועדת בעתיד לעבור ניתוח להחלפת המסתם המיטראלי. כרגע רק מדברים על זה מאחר ואני מרגישה טוב ורמת התפקוד ברוב הזמן טובה (למעט בזמן הליכות ארוכות בחום הישראלי שמקשות עלי קצת...ממש טיפה...לנשום). אני מבקשת ברשותכם, לדעת איך מתבצע הניתוח הנ"ל? האם מדובר בפתיחה של בית החזה או שיש היום טכניקות אחרות שחוסכות ממני את החתך הענק? איך קובעים איזה סוג מסתם יושתל? זה נתון גם להחלטתו של החולה או שיש קריטריונים ברורים לקביעה? והאם בכל מקרה ידרשו תרופות לדחיית שתל? מה ההבדל בין סוגי המסתמים המושתלים? פרט חשוב נוסף הוא שכרגע, אני נוטלת מספר תרופות לדיכוי מערכת החיסון. האם זה אומר שבמידה ומדובר במסתם שכן דורש תרופות נגד דחיית השתל, לא אצטרך לקחת אותן? תודה על הסבלנות ועל התשובות. שבוע נפלא. גאיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוקר טוב לדוקטורים

הוספת תגובה

• מסתם

ד``ר רוברט הפנר
    06/09/2008

בגדול המסתמים מתחלקים לשתי קבוצות: ביולוגי ומתכתי. אף פעם לא היה צורך בתרופה למניעת דחיה...
    הגיל חשוב, בדר"כ מעל גיל 65 מדובר על ביולוגי.
    לגבי הטכניקה עצמה תפני למנתחים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו