wpw -אודה לכם על תשובה-כי זה מטריד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• wpw -אודה לכם על תשובה-כי זה מטריד
    אמא לחוצה!!!
    20/09/2008

לפני מספר שנים במהלך בדיקת אגק לחדר כושר אובחן אצלי wpw. בעקבות זאת הפנה אותי הרופא לבדיקות מקיפות כגון- הולטר, אקו לב ומבחן לב במאמץ וכולם לדבריו יצאו תקינות. בנוסף לכך, לא מזמן ילדתי את ביתי הקטנה בלידה רגילה אך צמודה לאקג לשם מעקב. בעקבות של המקרים המפחידים אשר ארעו לאחרונה ובמקביל שני אחים שאני מכירה שנפטרו מדום לב אחת אחרי השני בררתי עימו אם אוכל לבצע צריבה למרות שאיני מרגישה שום דבר חריג ואני מתפקדת (ברוך השם) תפקוד רגיל יום-יומי. הוא הסביר לי שאין לי צורך בכך ואני לא בסיכון- מכיוון שעל פי ההבחנה אני לא בקבוצת סיכון ואני עלולה רק לחוש סחרחורות ודפיקות לב מואצות-ואם ארגיש כך הוא יפנה אותי לטיפול. א.רציתי את דעתכם בנושא- ואשמח אם תבהירו לי מה בדיוק יש לי ואיך אני צריכה להתנהג. ב. מה הסיכוי שיש לביתי את זה ואם היו אומרים לי זאת כבר אחרי הלידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• WPW

ד``ר רוברט הפנר
    24/09/2008

המקובל שגילוי WPW באקג בלבד ללא הפרעות קצב, אין הכרח בצריבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה תורשתי?

אמא לחוצה
    24/09/2008

ביתי בת 10 חודשים והיתה במעקב אקג מיד לאחר הלידה-הממצאים היו תקינים האם wpw תורשתי ומה עלי לעשות לגביה? בדיקות נוספות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא לחוצה

ד``ר רוברט הפנר
    24/09/2008

זה לא תורשתי, ובכלל לא ברור לי למה את כל כך בלחץ? זה לא סרטן !!! לא תורשתי, ויש לזה ריפוי מוחלט אם יהיה צורך. אז תרגעי, טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיום...

אמא לחוצה
    25/09/2008

ברוך השם שזה רק זה ושלא נדע עוד דברים הלחץ נובע מחוסר ידע ולחץ מהסביבה הקרובה תודה על התשובות שנה טובה ובריאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו