בעיה לא מזוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לא מזוהה
    בן 22
    07/10/2008

שלום אני בן 22 ולפני 3 שנים בערך התחילו אצלי "התקפים של פעימות לב מהירות", זאת אומרת הלב עובד טוב עם דופק קצת איטי (50 פעימות בדקה בערך במצב מנוחה) ואז פתאום במהלך היום ללא קשר לפעילות גופנית או משהו כזה אני פתאום בתוך שניה מרגיש דפיקות לב חזקות ומהירות זה נמשך מספר שניות לא יותר מ5 שניות ואז זה חולף. הייתי בבדיקה אצל קרדיולוג והכל היה תקין. הדבר חלף לי אבל היתה עוד תקופה של כמה "התקפים" כאלה במהלך ה3 שנים האחרונות. לאחרונה התחלתי טיפול בתרופה דפרקסאן להפרעת קשה וריכוז וידעתי שהיא גורמת לבעיות בקצב לב ולפי מה שידוע לי היא גורמת מאיטה את המהירות בה פועלת מערכת ההולכה של סיבי שריר הלב. לאחר 3 ימים של שימוש בתרופה היום הרגשתי למשך 3 שניות שוב את הדופק הזה. קשה גם לבדוק את התופעה הזאת כי היא באה לפעמים רק. האם התופעה נשמעת לכם מוכרת? לאיזה מחלה זה הכי נשמע קרוב? אודה לכם מאוד על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא מזוהה

הוספת תגובה

• לא מזוהה

ד''ר ריקרדו תובר
    07/10/2008

בן 22 שלום

כן, התופעה נשמעת לנו מוכרת

לא נשמע קרוב ל מחלה לב

בהצלחה

ד"ר תובר ריקרדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה צריך לעשות?

אני
    08/10/2008

היי שוב ותודה האם זה נורמלי? האם אני צריך להיבדק שוב? זה מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהוי

ד``ר רוברט הפנר
    08/10/2008

אני,
    אתה רוצה שנפתור לך את הבעיה באינטרנט?
    תפעל בדרכים המקובלתו: רופא משפחה, קרדיולוג וכו
    אם לא "זיהו" כלום, זה אומר או שאין לך כלום או שזה נדיר מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ביקשתי את זה

אני
    12/10/2008

לא ביקשתי שתפתור לי את הבעיה באינטרנט... אם תשים לב בסך הכל שאלתי אם כדאי לי להיבדק שוב בגלל שפניתי כבר לרופא משפחה וכו' אז אתה לא חייב לענות אם אתה לא אבל אתה יכול לענות בצורה יפה בלי לתקוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו