גבולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולי
    שלמה הסנדלר
    06/07/2007

לפני כשנה גיליתי פעימות מוקדמות (בלילה אחרי ארוחה די כבדה)
    לפעמים אחרי אוכל , התרגזות או מעבר ממנוחה למאמץ מופיע קוצר נשימה קל עם קצת תעוקה צוארית , אין כאבים בחזה או דפיקות לב דופק מהיר נדיר. עברתי בדיקת מאמץ בתוצאה של בינוני עד נמוך. מאז הפעימות המוקדמות פחתו אני לוקח מיקרופרין 100 מג ליום , ואומגה 3 כמוסה עד שתים ביום לתחושתי זה עוזר לי להרגיש יותר טוב. בן 65 רוכב באופנים כחצי שעה ביום כולל עליות
    וגם הולך ברגל. נראה לי שאני מוכרח פעילות גופנית כדי להרגיש טוב! יש לי בכול זאת תחושה של בעיה לבבית קלה כפי כנראה שגם הקרדיולוג חושב כך כי הוא שלח אותי למיפוי במאמץ ואני מתחמק מזה מחשש שזה יוביל לצינטור אני נזהר מאוד בתזונה בדיקות הדם בסדר HDL אף פעם לא היה גבוה היחס קצת פחות מ-5. האם יש סיכוי שהבעיה תפתר לבד שמעתי שיכולים להוצר מעקפים ביולוגים ביחוד עם עושים פעילות גופנית . מה אתה מציע? לפי כושר הרכיבה הכושר הגופני צריך להיות גבוה? האקו הראה שהלב תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבולי

הוספת תגובה

• סנדלים ואופניים

ד``ר רוברט הפנר
    07/07/2007

מה זה בדיקת מאמץ בתוצאה של בינוני עד נמוך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו