האמנם-אין תעלת בנטילת PLAVIX+ASPRIN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האמנם-אין תעלת בנטילת PLAVIX+ASPRIN
    verdi
    05/11/2008

שלום רב, אני בן 63 לפני 3 שנים עברתי 2 צינטורים נעשה PCI עם תומכי CYPER לעורק קדמי פרוקסימלי ולעורק OM ב-4/07 . באקו סטרס -חשד לאיסכמיה ללא חסימה סגמנט לטרלי-בזלי ובSPEC TALIUM איסכמיה בגודל קטן באזור קדמי לטרלי דיסטלי ובנוסף :" חשד לקיום אוטם בגודל קטן באזור אינפריורי דיסטלי " אני חש בטוב . אינני חש ברע במאמץ , לא עוסק בספורט , רק בפעילות גופנית קלה. רמת טריגלצרידים ירדה מ-600 ל-180 בעקבות ליפנור שהוסף לליפיטור 40 ( תוך חצי שנה). סוכר בין 140 ל 155 נוטל גלוקמין 1 ביום. נוטל מזה 3 שנים PLAVIX (מאז הצנטור) יחד עם מיקרופירין 100 נוטל גם : L-ARGININE 500 MG / ZINC PICOLINATE / + אומגה 3 -X 3 ביום נורמיטן 25 מג / אוקסאר א- האם כדאי לי להמשיך לקחת פלויקס יחד עם מיקרופירין (קראתי שלפי מחקרים מיותר לקחת בקביעות פלויקס בנוסף לאספירין)?. ב- אם אפסיק לקחת פלויקס אחשף להרעה?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פלויקס ואספירין

ד``ר רוברט הפנר
    05/11/2008

ורדי שלום,
    אחרי השתלת תומכן מסוג cypher או דומיו, ההמלצה היא פלויקס שנה ואספירין לכל החיים, אבל !!!...בגלל שישנו אחוז קטן מאוד שהתומכן נסתם עם קריש אחרי הפסקת הפלויקס, ההמלצות בפועל שונות. המלצתי לחולים עם התומכונים הללו היא להמשיך עם פלויקס ואספירין כל עוד אין תופעות לוואי והכיס מאפשר, מעבר לשנה, עד מתי? לאף אחד אין בינתיים תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו