המשך אינפורמציה של המתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך אינפורמציה של המתלבטת
    מיכל
    08/11/2008

בת 52. מחזור סדיר , משקל 85 גובה 1.60 לאחר כדורים להורת כולסטרול בדיקות תקינות. בת לשני הורים עם מחלות לב. לפני שלושה שבועות מצאו לי לחץ דם גבוה. התלוו כאבי לסת. אני מטופלת בכדורים: דיאלטם 3 פעמים ביום+נורמלל+ אספירין. נשלחתי על יד רופאת המשפחה לבדיקת ארגומטריה במאמץ+אקו לב. מרוב חרדה פניתי לרופא לב ששלח אותי למיפוי לב. הארגומטריה ואקו הלב היו תקינים . את הארגומטריה עשיתי לאחר שלקחתי את הכדורים להורדת לחץ הדם. תוצאת הארגומטריה: כושר גופני טוב ממלץ על דיאטה כאבי הלסת נעלמו. מתלבטת מאוד האם לעשות מיפוי לב. סובלת מקוצר נשימה . כל פעילות גופנית ולו הקטנה ביותר עיפה מאוד [לא חדש][ סובלת מחרדה. כל היום עוסקת בתסמינים האם יש צורך במפוי ?מה דעתך? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתלבטת

ד``ר רוברט הפנר
    08/11/2008

אורנה,
    עדיין זה לה לא מספיק. המידע שאת מוסרת לא יכול להחליף את הראיון שלי איתך במרפאתי.
    בכל אופן נראה לי שאת במידה לא קטנה של חרדה, אם האקו והארגומטריה תקינים, התלונות נמשכות והן לא נובעות מחרדה, מכיוון שיש לך גורמי סיכון, אני הייתי מציע לך לעשות צנתור ולא מיפוי. ולמה? אם המיפוי לא יהיה תקין, תזדקקי לצנתור ואם יהיה תקין עדיין ישאר ספק במידה ותמשיכי לא להרגיש טוב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו