כאב קל בכתפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב קל בכתפיים
    רונן
    10/11/2008

לפני שלוש שנים עברתי צינתור עקב התקף לב. לפני ההתקף היו לי סימנים מקדימים של אי נוחות בכתפיים במשך חמישה שבועות. כבר חודשיים אני סובל מכאבים קלים בכתפיים שאינם קשורים למאמץ (אני רץ שלוש פעמים בשבוע ומרגיש מצויין - כמו בתקופת הסימנים המקדימים שלפני ההתקף), ולכן אני לא תולה תקוות במבחן מאמץ שמתוכנן לעוד שבועיים. לא נותר לי אלא לשייך אותם לאספקת דם גרועה. באופן כללי אני בריא, לחץ דם 100/60 דופק 40, כולסטרול תקין, רזה, לא מעשן, בן 49. נטלתי פלאויקס במשך שנה, וכעת אני נוטל אספירין, ווסקס וסימבסטטין. בצינתור, מצב העורקים שלי היה נפלא פרט לנקודת הכשל. שתי שאלות: 1. איזו בדיקה יכולה לוודא שהסטנט לא מתחיל להסתם? 2. האם יש טיפול שיכול לעזור (כמו פלאויקס) תודה, רונן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב קל בכתפיים

הוספת תגובה

• כאב בכתפיים

ד``ר רוברט הפנר
    11/11/2008

רונן,
    אם ההווה מזכיר לך את אשר אירע לפני 3 שנים, אז או שאתה עושה צנתור שוב, או מיפוי/אקו במאמץ.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו