תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות
    מירי
    15/11/2008

שלום רב לפני שלוש שנים התחלתי לסבול ממה שנראה כמו svt במשך שנתיים לא הצליחו הרופאים בצבא לתעד אך טענו כי נתפס svt הקרדיולוגים בבית החולים זלזלו בהחלטה של הרופאים והחזירו אותי ללוחמה פעילה. כשנה לפני השיחרורה קמתי בבוקר ולא יכולתי להזיז אף איבר בגופי האגרופים ננעלו ובמשך כמה דקות לא יכולתי לנשום עם כאבים עזים בחזה אחר זה עבר פניתי לרופא עם ל"ד גבוה יחסית בשבילי (ל"ד שלי קבוע הוא 90/60 ואני הגעתי עם 130/90) ודופק 130 אחרי חצי שעה האירוע עבר ולא קיבל שום התייחסות. חצי שעה אחרי שחרורי לפני בדיקת מאמץ נתפס svt במהירות 210 לדקה. ומאוחר יותר גם פלאטר. הומלץ לי לעבור צריבה אבל סירבתי משום שניתוח מפחיד אותי ושנה אחרי שחרורי עברתי אירוע נוסף של נעילת אגרופים ואותה תחושה שהייתה בשירות הצבאי הפעם הקרדיולוג קבע שמדובר באוטם שריר הלב אקו תמך הייתה עלייה של אינזימים בדם עד לרמה של 2.4 והם קבעו כי זה על קרע ספאזם. שאלתי האם עברתי אוטם גם בצבא? והאם זה בגלל שהלב נחלש בגלל ההפרעות קצב?או מה הסיבה יכולה להיות? עשיתי בדיקות מקיפות ולא נמצא שום גורם שיעודד התקף בגיל שלי (אני בת 21) אפילו בדיקת dna לא הראתה סיבה להתקף לב בגילי. אודה לכם אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובות

הוספת תגובה

• SVTמ ואוטם

ד``ר רוברט הפנר
    15/11/2008

מירי,
    בעבר כבר עניתי לך לשאלותיך בענין.
    בכל מקרה את לא מצפה שאקבע את האבחנה באינטרנט על סמך מס' השורות שכתבת לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו