"פעימות מוקדמות"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "פעימות מוקדמות"
    דנית
    15/11/2008

דר' הפנר שלום, אני בת 44 וסובלת כבר מס' שנים מ"פעימות מוקדמות" ודופק מהיר מידי פעם. לחץ דם תקין. בהתחלה "התקפת" הפעימות היה פעם בחודש חודשיים אח"כ פעם בשבוע , פעם ביום ועכשיו כל יום ומס' שעות ללא הפסקה והם בעוצמה כאילו מישהו נותן לי "מכות חשמל". מס' פעמים נעשו לי כל הברורים :אקו, מיפוי, מבחץ מאמץ, א.ק.ג, הולטר ןלמעט מס' פעמים שזה הופיע - ללא ממצא. אני חסרת אונים חיה בפחד מתמיד ואיכות החיים גרועה במיוחד גם בגלל חולשה מתמדת וגם הפחד. כרגע אני מקבלת דרלין 40 - 3 פעמים ביום וכרגע המצב גרוע מתמיד. (יצויין שלקחתי בעבר "נורמלול" שלא עזר. מתנצלת על האורך, אך אני חסרת אונים ואודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "פעימות מוקדמות"

הוספת תגובה

• פעימות מוקדמות

ד``ר רוברט הפנר
    15/11/2008

דנית,
    אם בתקופה אחרונה יש לך הפרעות יום יומיות בקצב הלב, לא תהיה בעיה לאבחן אותם בהולטר, אח"כ תמצאי גם טיפול הולם למצבך. ישנם טיפולים תרופתיים וגם אחרים, אבל אם מדובר בפעימות מוקדמות מרובות הטיפול תרופתי ולא בדרלין כי הוא לא עוזר לך כפי שאת כותבת.
    את יכולה לפנות למרפאתי אחרי בדיקת הולטר חוזרת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לתשובתך !!

דנית
    15/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו