זמן לקיחת טריטייס ??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן לקיחת טריטייס ??
    טל
    16/07/2007

שלום רב !
    אבא שלי לוקח, בבוקר 5 מ"ג קרדילוק, בצהריים 100 מ"ג טבעפירין, בערב 5 מ"ג נורווסק, ובלילה 40 מ"ג ליפיטור.
    עכשיו הרופא הוסיף, תרופה חדשה נוספת, עבור יתר לחץ דם- טריטייס, במינון 2.5 מ"ג.
    השאלות שלי הן : א- האם סדר לקיחת התרופות, כפי שציינתי פה הינו נכון?
    ובנוסף, מתי הכי נכון, (מתאים לקחת,) את התרופה החדשה טריטייס (בוקר? צהריים ? ערב?)
    האם זה בסדר לקחת את הטריטייס ביחד- באותו הזמן, עם תרופה אחרת שהינה עבור יתר לחץ דם?
    תודה רבה לתשובתך!!
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן לקיחת טריטייס ??

הוספת תגובה

• לחץ דם

ד``ר רוברט הפנר
    16/07/2007

עידית שלום,
    אפשר לקחת את הטריטס עם כל אחת מהתרופות שציינת, תתיעצי עם רופא המשפחה מתי במשך היום בהתאם ללחצי הדם.
    כדי שיהיה לו יותר קל עדיף לחלק את סך התרופות לשתי "נגלות" ולא ארבע. למשל, את ה Lipitor אפשר לקחת גם בבוקר או צהריים או ערב. בניגוד ל Simovil שצריך בערב. את ה Tritace שיקח או בבוקר עם הקרדילוק או בערב עם הנורבסק, שוב, תלוי בלחץ הדם.
    ד"ר הפנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טריטייס -שאלת המשך

טל
    18/07/2007

שלום ד"ר הפנר,
    אבא שלי משתמש כבר יומיים בתרופה החדשה טריטייס, במינון של 2.5 מ"ג.
    הוא לוקח אותה בבוקר ביחד עם קרדילוק 5 מ"ג.
    העניין הוא שלחץ הדם הגבוה לא ירד בכלל, בבוקר לחץ הדם הסיסטולי הוא לערך 137, ומהצהריים ואילך לחץ הדם הינו 160-165.
    מהי דעתך? איך נכון לנהוג? - להמשיך עם הטריטייס?
    בתודה !!
    עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו