vpb's

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• vpb's
    878
    23/11/2008

שלום אני חיילת בת 19, הגעתי לאחרונה למיון עם כאבים בחזה, באקג ראו vpb's וגלי t שליליים. בדקו לי טרופונין והיה שלילי ,אקו לב תקין,ביצעתי הולטר ל24 שעות : NORMAL BEAT TOTAL:102517 APB'S:4054 AT:0 TOTAL VPB'S:10285 avg 482\hr VPB'S:2466 avg115\hr MAX HEART RATE:168 MIN HEART RATE:58 QRS TOTAL 112819 PACED BEATS:4 NSR ,MULTIPLE PVC,BIGEMINY,TRIGEMINY MULTIPLE PAC ביצעתי בדיקת מאמץ בה ראו שלאחר מאמץ יש לי הפרעות. בנוסף אני מרגישה דופק והרגשת לחץ וכאבים בחזה ולעתים אף סחרחורות, במצבי לחץ ולאחר מאמץ.( ובמיוחד בשעות הערב) אני בריאה בדרך כלל ולפי דעתי זה נובע מתפקידי בצבא שגורם לי למצבי לחץ רבים.. האם יש לבצע בדיקות נוספות ואולי לקבל טיפול תרופתי? והאם יש סיכון בכך שאמשיך בתפקיד בצבא שבנוסף דורש פעילות פיזית אינטנסיבית מאוד? תודה מראש,רבקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    vpb's

הוספת תגובה

• VPB

ד``ר רוברט הפנר
    24/11/2008

רבקה
    אין באפשרותי לטפל בך דרך האינטרנט. כדאי שתפני לקרדיולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו