פעימות מוקדמות רבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעימות מוקדמות רבות
    שרית
    25/11/2008

אני לאחרונה סובלת בעיקר בלילה, באמצע הלילה זה מעיר אותי הפעימות המוקדמות. בהולטר לב ראו פעימות מוקדמות עיליות וחדריות. הדרלין לא שיתק את הקפיצות בלב. רק גרם לרוגע בגוף. : נודע לי אמש שקרוב משפחה עשה לפני כ-15 שנה צריבה ומעולם לא קיבלת תרופות ללב ועד היום מאז הצריבה לא מקבל שום כדור וסיים עם הפעימות המוקדמות. שאלותי: א. מדוע הרופאים נותנים לחולים כל מיני כדורים שידוע שגם לכדורים יש תופעות לוואי ומדוע להיות משועבדים לכדורים לכל החיים, במקום לעשות פעולה כירורגית אחת ובזה גומרים לאלתר עם הקפיצות הלא נעימות והמפחידות האלו בלב. אגב, מי שעשה לקרוב משפחתי הוא פרופסור אלדר ואם אני לא טועה הוא זה שהמציא את השיטה הזאת, מאז קרוב משפחתי שכח את הבעייה שהיתה לו ולא ניסו איתו עם שום כדור, ישר המליצו לו את הפעולה הנ"ל. 2. מעניין מאד מדוע דווקא באמצע הלילה תוך כדי שינה אני מקבלת שרשרת של פעימות מוקדמות שמעירים אותי, דווקא בלילה!!!!! . הפעימות המוקדמות בכלל גורמות בגלל לחץ בעבודה? עייפות יתר???. מצטערת על מבול השאלות ואודה על התייחסותך בהתאם. רב תודות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות מוקדמות רבות

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר רוברט הפנר
    27/11/2008

את צודקת, ממליץ לך להתיעץ עם פרופ' אלדר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו