חשד לתסמונת מרפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לתסמונת מרפן
    דניאל
    28/11/2008

שלום רב, אני בחור בן 19.5. מזה תקופה ארוכה שיש לי נוכחות חלבון בשתן (קצף רב בשתן) ובנוסף דכיפות במתן השתן. לאחרונה אני חש דקירות חזקות פעם ביד ימין ופעם ביד שמאל מספר פעמים ביום למשך כמה שניות ואף דקירות קלות בחזה לעיתים. בנוסף יש לי בגולגולת אוסטאומה, אני סובל מתת משקל: גובהי 183 ס"מ ומשקלי 56.5 ק"ג, בנוסף אצבעותיי די ארוכות וידיי רזות מהרגיל, לאחרונה יש לי דופק מהיר. ביצעתי א.ק.ג ונמצא סינוס טכיקרדיה 115. יש לציין שהיה לי אנמיה ואף תחושת ריח קבוע חריף שחלף לאחרונה ואף אובססיביות, נדודי שינה ואי שקט (כנראה פגיעה במערכת העצבים)..... רופא פנימי שהזמנתי הביתה טען שככל הנראה יש לי "תסמונת מרפן" ועליי להיות במעקב קרדיולוגי ולבצע אקו לב. יש לציין שבמשפחה שלי לא ידוע על קיומה של תסמונת זו. האם אכן מדובר בתסמונת זו או בבעיה אחרת? כיצד ניתן לטפל בבעיה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לתסמונת מרפן

הוספת תגובה

• תמשיך בירור אצל רופא המשפחה

ד``ר רוברט הפנר
    29/11/2008

אקו לך היא בהחלט בדיקה שיכולה לעזור באיבחון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו