הפרעות קצב חולפים??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קצב חולפים??
    שרית
    04/12/2008

כחצי שנה הרגשתי הפרעת קצב . הולטר לב אימתו את הרגשתי והתוצאה: פעימות מוקדמות עיליות וחדריות. קיבלתי דרלין 5 מ"ג פעמיים ביום, היות ולא הרגשתי הטבה הפסקתי מדעת עצמי. רופא המשפחה העלה לי טיפה את המינון של האלטרוקצין כי התוצאה לא היתה טובה, אני סובלת מתת פעילות וה-TSH היה קצת גבוה. 4 ימים לאחר הפסקת לקיחת הדרלין ולקיחת עוד אלטרוקצין אני לא מרגישה פעימות מוקדמות בלילה ובמשך היום יותר רגוע, זה יותר שקט, המום ומרגישה חולשה כללית. לחץ דם שלי: 135/80 והדופק: 60 ולעיתים: 58. שאלתי: אם גילו אצלי פעימות מוקדמות עיליות וחדריות ולפתע מרגישה מן רגיעה לאור הנ"ל האם יתכן שאני לא צריכה בכלל לקחת כדורים או טפול כלשהו ללב בגלל הרוגע, אולי אני כבר נרפאתי?? או שזה רדום אצלי וכשאתעצבן או אתרגש זה שוב עלול להתעורר הפעימות הלא נורמליות בלב?? בקיצור: בהפרעת קצב חייבים לקחת כדורים? כי משום מה אני מרגישה את הפעימות המוקדמות מאד חלשות ולא כמו שהרגשתי בחודשים האחרונים עם קפיצות כאלו שהעירו אותי בלילה או שהיה לי קשה להירדם. תודה רבה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קצב חולפים??

הוספת תגובה

• הפרעות קצב

ד``ר רוברט הפנר
    05/12/2008

יש הפרעות קצב שמצריכות טיפול, כמו אצל חולי לב. אצלך הטיפול לא הכרחי אם אין לך מחלת לב מוכחת (למעט הפעימות המוקדמות שיש לכולם).הטיפול בדרלין הוא מה שנקרא סימפטומטי. ישנם כאלה שמרגישים את הפעימות המוקמות וכאלה שלא, הצורך בטיפול רק אם את מרגישה אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו